Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tadic olayı geçmedi mi forumda? Irkçı selamı vermiş. Dzekonun sayfasında anlatmak lazım.

Bu redondo ulaş Türkiye'de yaşıyorsa hemen yarın alınır , basit bişey değil bu.

Çok ağır şeyler söylerim de değmez bu Redonda denilen herife. Maraş'ta Türk'ler katliam yapmış diyor bir de utanmadan. Kendisi Türk değil belli ama ne olduğu belli değil.

Benim kayın pederim Kıbrıs Gazi'sidir. Kıbrıs'a ilk çıkan tank birliğinde takım komutanıydı. Kıbrıs'ta yaşadıklarını bana ne zaman anlatsa gözleri dolar. Rumların yaptığı katliamları görünce bizimkiler şok olurlarmış. Nasıl bir insan bunu yapabilir diye. O anki duyguların da etkisi ile çok Rum askeri öldürmüşler yalanı yok. Rum askerine çok çektirmişler ama hiç bir zaman kadın, çocuk, yaşlı sivile asla zarar vermemişler. Türk askeri bunu yapmaz.

Bu Redonda denilen aşağılık adamın ben Türk olduğuna inanmıyorum. Sanırım Türkiye'de yaşamıyor. Yaşasa gerekeni hukuk yapmış olurdu bu sözlerden sonra.

Tadiç olayına gelirsek. Biz ailecek zamanında balkanlardan göç etmişiz. Dolayısı ile o bölge ile bir duygusal bağımız var. Tadiç denilen vicdansız isteyerek ve bilerek Sırp katliamcıların yaptığı hareketi yapıyor. Sıkıysa bu hareketi Srebrenitsa'da yapsın. Anında adamı keserler. Türkiye'de oynayan biri bu hareketi yapma cesaretini nereden ve nasıl buluyor. Üstüne bir tane şikecinin tadiç yapmamalıydı dediğini görmedim. Tosiç'e zamanında bu hareket nedeni ile linç eden şikeciler şimdi sus pus oturuyorlar.

Yazıklar olsun şikecilere. İnsan evladı olsa utanır ama bunlarda öyle bir duygu da yok.

Bir sözümde medyaya. Tosiç zamanında yangın çıkartan medya ve yorumcular şimdi sus pus oturuyorlar. Hepiniz aynı.......lacivertisiniz. Her şeyi geçtim Türk, Müslüman olmasını bırakın insan olan ses çıkartırdı bu harekete. Ama nerede....

20230912_081340.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt