Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.898
- 16.390
- 2.228
Ulan Nevzort! Bişeyi de doğru bil be! Bişeyi de doğru bil!!Nevzat Dindar: "Ndombele'nin Samsunspor maçında ilk 11'de olması bekleniyor."
vay be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan Nevzort! Bişeyi de doğru bil be! Bişeyi de doğru bil!!Nevzat Dindar: "Ndombele'nin Samsunspor maçında ilk 11'de olması bekleniyor."
vay be
kimi kesecek?Nevzat Dindar: "Ndombele'nin Samsunspor maçında ilk 11'de olması bekleniyor."
vay be
Yakın zamanda uğruna destansı senaryolar yazılan Ali Yavuz' un nerede olduğuna baktım, Erokspordaymış; tahmin ettiğimden iyi yerdeymiş yine!..kiraya verdiklerimiz gittikleri yerlerde oynasa diyorsun ama bir cogu oralarda bile pek forma giymiyor. bizim alt yapidan kacip futbolcu olan yok sanirim.
güncel durumda
ozan kabak (hoffenheim'da ilk 11)
yunus akgün (kiraya verdik)
emin bayram (kiraya verdik)
efecan karaca (alanyaspor'da ilk 11)
olmak üzere toplam 4 futbolcu var hatiri sayilir yerlerde olan. digerleri yok.
Kurbankimi kesecek?
VarMaç yok mu? Ben de sıkıldım
kararsizim
yarin milli mac 15.20’deymis
izin alip izlemeye deger mi acaba
kararsizim
herkes büyüdü bi sergen ufak kaldı20 yılda alt yapıdan 3 tane topçu çıkmış hala Torreira yedeği X olur, Y olur diyen var. Torreira'nın yedeği Kaan olur.
Alt yapımızdan yetişen topçuların bizden ayrıldıktan sonra hangi takımlarda oyna(yama)dıkları bile ortadayken hala alt yapıdan beklentisi olanlara helal olsun valla.
Eyvallah reis... Masaya yumruğu vururcasına bastım like butonunaokullar açılmış fb sayfalarında paylaşım azalır
kerem torreira başlar.Sergioyu küstürmemek lazım. Ben 11 çıkacağını sanmıyorum, 60tan sonra girer ndombele
kararsizim
kararsizim