Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 ciğer 3 ayak var.
images (67).webp

beyler bu arada maça geldiğimde sarıyerde kalsam stada ulaşmak kolay olur mu

veya dönüşte sarıyere geçmek

Ever kadro dışı haberlerini ne zaman görürüz?

Ard arda gelen kötü sonuçlar nedeniyle Rams park’ta acil toplantı yapan yönetim Okan Hoca’dan rapor istedi.

Okan Buruk revizyona gidiyor.Cimbom’da 4 oyuncu kadro dışı. Büyük beklentilerle transfer edilen Ndombele Berkan’ı aratırken Zaha’nın ağrı sebebiyle deplasman maçlarına gitmek istememesi takım arkadaşları tarafından tepkiyle karşılandı. Antrenmanda kavga eden Kerem ve ziyeç’n bu hafta kadroda yer bulması beklenmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pek olası değil. Ndombelenin istediği tek şey düzenli oynamak ve taraftar sevgisi. Burda fazlasıyla var.
Zaha palce da tek başına Eze ile birlikte takımı ligde tuttu. Ayrica sırf takımı ligde kalsin diye sakat sakat oynamis :) Bunu yapacak biri olduğunu düşünmüyorum.
Ziyech sakin bir adam :)
Ironi yapmışsın hocam anladım sadece tespit yapmak istedim. Demek istediğim bu kadro yolunu bulursa aslında çoğu oynadığı takımı tek başına taşıma potansiyeline sahip adamlardan kurulu futbol bilgisi yüksek bireysel yetenekleri çok iyi ve başarıya aç bir kadro olarak beklenmedik bir başarı sağlayabilir. Özellikle başarıya aç yazdim. Çoğu üst düzey yeteneklere sahip olmasına rağmen takimlari tepeye oynamadığı için büyük kupalar kazanamamış. Şampiyonlar ligi kupası demiyorum ama en azından bir uefa kupası daha alma potansiyeline sahip bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt