- 27 Ocak 2010
- 139.617
- 106.006
- 5.648
Hoppala paşam malkara keşan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoppala paşam malkara keşan
Sende 2 ciğer var mı ulanTorreiranin yedegi benim
Sende 2 ciğer var mı ulan
2 ciğer 3 ayak var.
Ferdiyi 32 kere falan tercih ederim angelinoya
Zaten sakat, fark etmiyorPogba'nın doping testi pozitif çıkmış.
Adam antrenmanlara çıkmış zaten Tottenham'da, eksiği maç oynamak. Olması gereken bu. Ama ben zannetmiyorum hocanın bu kadar erken sahaya atacağını.Nevzat Dindar: "Ndombele'nin Samsunspor maçında ilk 11'de olması bekleniyor."
vay be
Nevzat Dindar: "Ndombele'nin Samsunspor maçında ilk 11'de olması bekleniyor."
vay be

11 baslamayacak.Nevzat Dindar: "Ndombele'nin Samsunspor maçında ilk 11'de olması bekleniyor."
vay be
Adam antrenmanlara çıkmış zaten Tottenham'da, eksiği maç oynamak. Olması gereken bu. Ama ben zannetmiyorum hocanın bu kadar erken sahaya atacağını.
hersey cok garip ya.bende nasıl bi enerji varsa,kızlar![]()
Son yarım saat filan girer.sonradan oyuna alınır diye düşünüyorum ben ama bakalım nolacak
Pek olası değil. Ndombelenin istediği tek şey düzenli oynamak ve taraftar sevgisi. Burda fazlasıyla var.Ever kadro dışı haberlerini ne zaman görürüz?
Ard arda gelen kötü sonuçlar nedeniyle Rams park’ta acil toplantı yapan yönetim Okan Hoca’dan rapor istedi.
Okan Buruk revizyona gidiyor.Cimbom’da 4 oyuncu kadro dışı. Büyük beklentilerle transfer edilen Ndombele Berkan’ı aratırken Zaha’nın ağrı sebebiyle deplasman maçlarına gitmek istememesi takım arkadaşları tarafından tepkiyle karşılandı. Antrenmanda kavga eden Kerem ve ziyeç’n bu hafta kadroda yer bulması beklenmiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sariyerin neresibeyler bu arada maça geldiğimde sarıyerde kalsam stada ulaşmak kolay olur mu
veya dönüşte sarıyere geçmek