Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende seni Vasf sandim girsin
10279.webp
10279.webp
10279.webp

O iki maca ne zaman çıkacak rts acikla da gonullerimize su serpilsin
Cokmu onemli sanki CL liginde guruptan cikacagiz onemli olan bence giris parasini almakti asil hedefin Avrupa ligine dusmek olmasi gerekiyor kopenhagida zaha olmadan yenelim

Tekrar sampiyon olup CL gelirlerinin devamini saglamak cok cok onemli lig ici zaha cok kritik transfer ozellikle buyuk maclarda bence ilk 11 cikacagi mac basaksehir olacak kopenhag macinda yarim saat oynar diye dusunuyorum

Berkan ve Emin' in takımdan ayrılmış olması biraz hafife alınıyor sanki?..Orta saha ve stoper için en az bir yerli takviye yapılmak zorunda. 17 yaşındaki bilmem ne Gürpüz filan olmaz; ha diyince sahaya atabileceğin biri olmalı. Takımın en öncelikli yerlisi Apo' nun olmadığı bir maçta, Kaan' a DM yahut sağbekte ihtiyaç olsa avuçladığımızın resmidir...

Berkan ve Emin' in takımdan ayrılmış olması biraz hafife alınıyor sanki?..Orta saha ve stoper için en az bir yerli takviye yapılmak zorunda. 17 yaşındaki bilmem ne Gürpüz filan olmaz; ha diyince sahaya atabileceğin biri olmalı. Takımın en öncelikli yerlisi Apo' nun olmadığı bir maçta, Kaan' a DM yahut sağbekte ihtiyaç olsa avuçladığımızın resmidir...
Niye avuçlayalım anlamadım. Eldeki oyuncu profiline göre bir rol verilir. Kaan amatör topçu değil ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt