- 3 Haziran 2015
- 57.339
- 66.579
- 4.143
Nerdeydin1500 km yol yaptım geldim, Barış hala kafa açıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerdeydin1500 km yol yaptım geldim, Barış hala kafa açıyor
Nerdeydin
KarışıkNerdeydin
1500 km yol yaptım geldim, Barış hala kafa açıyor
Ilk defa internet kullanan kiraathane dayısı gibi valla. BıktırıyorBarış reis Transfer konusuna gelince herkes balkona 1 sigara molasına yine gitti yav![]()
Bende gelseydim keşke senleKarışık
Ziyech cok hirsli calisiyomus, Ndombele tank gibiymis
Benim bildigim N Admir güzel bir Italya yapmistir. Zamaninda kendisine öneride bulundugum Bibione taraflarina ugramis olabilirsinKarışık
Barış sandım yemin ediyorumNerdeydin
Bende seni Vasf sandim girsinBarış sandım yemin ediyorum
Ben hiç görmedim. İnternette de 2. milli maçı yazıyor zaten. Fener milli takım organizasyonlarını ele geçirmiş.bartuğ fenere gelmeden önce de takıma çağrılıyor muydu
Cokmu onemli sanki CL liginde guruptan cikacagiz onemli olan bence giris parasini almakti asil hedefin Avrupa ligine dusmek olmasi gerekiyor kopenhagida zaha olmadan yenelimO iki maca ne zaman çıkacak rts acikla da gonullerimize su serpilsin
O zamanlar iyi değildim ama işte kendini üz üz nereye kadar toparladık az da olsa şu an iyiyim reis geç dalganıMoralin düzeldi mi ulan
Niye avuçlayalım anlamadım. Eldeki oyuncu profiline göre bir rol verilir. Kaan amatör topçu değil ki.Berkan ve Emin' in takımdan ayrılmış olması biraz hafife alınıyor sanki?..Orta saha ve stoper için en az bir yerli takviye yapılmak zorunda. 17 yaşındaki bilmem ne Gürpüz filan olmaz; ha diyince sahaya atabileceğin biri olmalı. Takımın en öncelikli yerlisi Apo' nun olmadığı bir maçta, Kaan' a DM yahut sağbekte ihtiyaç olsa avuçladığımızın resmidir...