Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ümit millide şu an oynanan maçta sağ bek uğur Ayhan defansif iyi geldi gozume

Benim bildigim N Admir güzel bir Italya yapmistir. Zamaninda kendisine öneride bulundugum Bibione taraflarina ugramis olabilirsin
Yok o kasım başı inş.

Yurt içinde takılıyorum

Bibione Venedik’e bağlı ama bir tık uzaktı di mi oraya, dönüşü oraya planladım da Venedik’e 1 gün yazmışım :asd:

Yok o kasım başı inş.

Yurt içinde takılıyorum

Bibione Venedik’e bağlı ama bir tık uzaktı di mi oraya, dönüşü oraya planladım da Venedik’e 1 gün yazmışım :asd:
Aynen abi fazla uzak degil ama. Bibione gittigim en güzel tatil yerlerinden biriydi Bana göre. Eger gidersen güzel yerler önerebilirim sormak istedigin yerler vs konusunda 👍

Yerli işi fazla kafaya takılıyor imho
Bi kaç maç günay
Bi kaç maç kazım
Bi kaç maç kaan
Aktürk abdül demirbay barış zaten var
Bi tane sağ bek isterdim salt
maine-cooking-sea-salt-5-pack.jpg

u21de acayip bir torpil işliyor

ortasaha resmen rezalet

td baska bir lesh
şöyle düşün sedar saıdağ denen bejekeli aspor futbol yorumcusunun oğlu bejekenin alt yapısındaymış.Sence yetenekli olduğu için mi ? sanmıyorum.Bu tek vasfı bejeke yorumcusu olan herif.Sen bir de başkanın yöneticilerin arkadaşlarının çoluk çocuğunu düşün.Malesef her kulüpte torpil işliyor yada çok ama çok sağlam menajer gerekiyor

Öyle anlamadım, öyle de yazmadım zaten. Avuçlayacak bir durum yok Kaan Ayhan joker bir oyuncu olduğu için alındı. Böyle durumlarda da oynayacak.
Kaan' ın stoperde 'tek' yerli alternatif, DM de yerli-yabancı 'tek' alternatif, sağbekte 'ilk' alternatif olmasını ürkütücü bulmuyor musun yani?! Adam hafif bir sakatlık geçirse, grip olsa filan o üç mevkii rotasyonu aksayacak...

Allah muhafaza, Apo-Torr-Sacha dan ikisinin aynı anda oynamayacak olması durumu da Futbol gibi fiziksel temasın ve cezaların fazlaca olduğu bir sporda hiç de uzak ihtimal değil hani; bir bakarsın, üçü birden yok!..

Herkes tam sağlam ve fit iken bile kimlerin oynaması gerektiği konusunda fikir üretmekte zorlanıyoruz. Haddinden fazla özgüven, çoğu zaman zarar vericidir...

Bu çocuğu takip etmekte fayda var. Ümit Milli maçta baya iyi oynuyor.

5 m euroya Inter’den alınan adamı takip etmeye gerek yok. Hiç olmasa 15i var sonraki adımda.
O işler hiç belli olmuyor. Kadroya bakınca ellerinde bir sürü stoper var. 6 stoperin 5'i de baya süre almış. 3'ü de genç sayılır. Nelsson da 3.5'a Kopenhag'a gelip 7'ye bize geldi. Bu da çok parlamadan benzer sürelerde bir sezon geçirirse alınabilir kıvamda olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt