- 11 Aralık 2009
- 18.458
- 11.220
- 1.998
''Kaan kötü topçu'' diye anladıysan bir daha oku lütfen...Niye avuçlayalım anlamadım. Eldeki oyuncu profiline göre bir rol verilir. Kaan amatör topçu değil ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''Kaan kötü topçu'' diye anladıysan bir daha oku lütfen...Niye avuçlayalım anlamadım. Eldeki oyuncu profiline göre bir rol verilir. Kaan amatör topçu değil ki.
Boşver bu dünyada şapkadan başka birşey takmayacaksinO zamanlar iyi değildim ama işte kendini üz üz nereye kadar toparladık az da olsa şu an iyiyim reis geç dalganı![]()
Öyle anlamadım, öyle de yazmadım zaten. Avuçlayacak bir durum yok Kaan Ayhan joker bir oyuncu olduğu için alındı. Böyle durumlarda da oynayacak.''Kaan kötü topçu'' diye anladıysan bir daha oku lütfen...
Reis apoya bişey oldu diyelim stoperde nelsson sanchez var. Kaana sağ bekte ihtiyaç oldu diyelim, kaanı sağa koyar her türlü çeviririz rotasyonu''Kaan kötü topçu'' diye anladıysan bir daha oku lütfen...
Konuya 'yerli' açısından girdim...Reis apoya bişey oldu diyelim stoperde nelsson sanchez var. Kaana sağ bekte ihtiyaç oldu diyelim, kaanı sağa koyar her türlü çeviririz rotasyonu
Yok o kasım başı inş.Benim bildigim N Admir güzel bir Italya yapmistir. Zamaninda kendisine öneride bulundugum Bibione taraflarina ugramis olabilirsin

Tamam kazım var daha demirbay aktürk barış kale. Can sıkacak bir şey yok. Yerlin hakan ilkay falan değilse kimin oynadığının bi önemi yok, çok fark yarstmıyorlarKonuya 'yerli' açısından girdim...
Aynen abi fazla uzak degil ama. Bibione gittigim en güzel tatil yerlerinden biriydi Bana göre. Eger gidersen güzel yerler önerebilirim sormak istedigin yerler vs konusundaYok o kasım başı inş.
Yurt içinde takılıyorum
Bibione Venedik’e bağlı ama bir tık uzaktı di mi oraya, dönüşü oraya planladım da Venedik’e 1 gün yazmışım![]()
Ayakları iyi o kadar. Bizdeyken olan sorunlarında hiç gelişme göstermemiş hala ikili mücadeleye girmiyor, koşu desen o da yok, pozisyon alma da olmayınca üst seviyeye çıkamaması çok doğal.bartuğ baya kötü ve hantal topçu yalnız
Yerli işi fazla kafaya takılıyor imho
Bi kaç maç günay
Bi kaç maç kazım
Bi kaç maç kaan
Aktürk abdül demirbay barış zaten var
Bi tane sağ bek isterdim salt
şöyle düşün sedar saıdağ denen bejekeli aspor futbol yorumcusunun oğlu bejekenin alt yapısındaymış.Sence yetenekli olduğu için mi ? sanmıyorum.Bu tek vasfı bejeke yorumcusu olan herif.Sen bir de başkanın yöneticilerin arkadaşlarının çoluk çocuğunu düşün.Malesef her kulüpte torpil işliyor yada çok ama çok sağlam menajer gerekiyoru21de acayip bir torpil işliyor
ortasaha resmen rezalet
td baska bir lesh
Kaan' ın stoperde 'tek' yerli alternatif, DM de yerli-yabancı 'tek' alternatif, sağbekte 'ilk' alternatif olmasını ürkütücü bulmuyor musun yani?! Adam hafif bir sakatlık geçirse, grip olsa filan o üç mevkii rotasyonu aksayacak...Öyle anlamadım, öyle de yazmadım zaten. Avuçlayacak bir durum yok Kaan Ayhan joker bir oyuncu olduğu için alındı. Böyle durumlarda da oynayacak.
Bildiğim kadarıyla ilk 11'de olmuyordu çağrılıyor mu emin değilim ama Fener'e gelince direk 11 yapmışlar.bartuğ fenere gelmeden önce de takıma çağrılıyor muydu
5 m euroya Inter’den alınan adamı takip etmeye gerek yok. Hiç olmasa 15i var sonraki adımda.![]()
Lorenzo Pirola - Performans bilgileri 25/26
Güncel performans bilgileri Lorenzo Pirola (Olympiakos Piräus) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
Bu çocuğu takip etmekte fayda var. Ümit Milli maçta baya iyi oynuyor.
O işler hiç belli olmuyor. Kadroya bakınca ellerinde bir sürü stoper var. 6 stoperin 5'i de baya süre almış. 3'ü de genç sayılır. Nelsson da 3.5'a Kopenhag'a gelip 7'ye bize geldi. Bu da çok parlamadan benzer sürelerde bir sezon geçirirse alınabilir kıvamda olur.5 m euroya Inter’den alınan adamı takip etmeye gerek yok. Hiç olmasa 15i var sonraki adımda.