- 22 Ağustos 2010
- 33.207
- 38.148
- 3.033
torriera ve icardi'ye bir şey olmasın tek. bu iki adam full konsantre ve fit olduğu sürece ligde üstünlük kuramayacağımız takım yok. herkesin bol bol alternatifi var ama bu ikisinin yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. maç hangisi?Dezenformasyon yaymayalım. Tekzip bekliyorum. 3 maçları var. Hepsinde OB'nin takımı favori
Cengiz Ünder çöp değil diyince övmüş mü oluyoruz. Klasik GSC rakibin her oyuncusu hep çöp oluyor ne hikmetse. Daimi bir kedi ciğer hikayesi. Şu an formda değil, fiziksel durumu soru işareti, verilen para skandal vs. hepsine saygımız var ama adama çöp demek net şekilde komik. Aşırı yetenekli bir herif ve iki üç hareketle tehlike yaratabiliyor
Ne açıdan hatırlattı
Muthis tespit katiliyorumszymanski’nin abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, rastgele bi rüzgarla iyi hypelandı zayıf rakiplere gol atınca
sezon içinde muhtemelen yedek oyuncu konumuna düşer yabancı sınırından vs ötürü
irfan kahveci > szymanski
Cengizin 2 senedir falan bok gibi, ben iyi adama iyi derim kötüye de kötü derim.Dezenformasyon yaymayalım. Tekzip bekliyorum. 3 maçları var. Hepsinde OB'nin takımı favori
Cengiz Ünder çöp değil diyince övmüş mü oluyoruz. Klasik GSC rakibin her oyuncusu hep çöp oluyor ne hikmetse. Daimi bir kedi ciğer hikayesi. Şu an formda değil, fiziksel durumu soru işareti, verilen para skandal vs. hepsine saygımız var ama adama çöp demek net şekilde komik. Aşırı yetenekli bir herif ve iki üç hareketle tehlike yaratabiliyor
Ne açıdan hatırlattı
Ferdi?
Zaniye soralim birde bunu
Lider ruhlu oyuncular belirleyecekbu dönem hem fener hem biz çalım muhabbetleri yüzünden genel olarak planlı transfer yapmadık biz planlı gidiyorduk ama zahayla birlikte plan filan kalmadı
fenerinde planla aldıgı oyuncu sayısı 2 yada 3tür
hangi kadro tutar ve uyumu yakalarsa o şampuan olacak lakin bu sene lideri daha öncede dedigim gibi kadrolardan önce hocalar belirleyecek bana göre
abi hagi de 57 yaşında quality pure duruyor o da gelsin oynasın o zaman.kalite baki veli
bizde biliyoruz 37 yaşında olduğunu ama dzeko kaliteli bi adam topçu baxında
ha karakter olarak cibiliyetsizin tekiymiş
bu dönem hem fener hem biz çalım muhabbetleri yüzünden genel olarak planlı transfer yapmadık biz planlı gidiyorduk ama zahayla birlikte plan filan kalmadı
fenerinde planla aldıgı oyuncu sayısı 2 yada 3tür
hangi kadro tutar ve uyumu yakalarsa o şampuan olacak lakin bu sene lideri daha öncede dedigim gibi kadrolardan önce hocalar belirleyecek bana göre
abi hagi de 57 yaşında quality pure duruyor o da gelsin oynasın o zaman.
zlatko ya da cr7 gibi makine değilsen 37 yaşında (martta 38 olacak) 70x100 m sahada verimli top oynayamazsın. hele ki dzeko gibi 1.90 m 90 kg prime döneminde bile ağır bir oyuncuysan.
100 kere bats'ı tercih ederim kendisine. umarım fb etmez. istediği kadar quality olsun.
Kazimcan > ferdiyauv öyle bakarsan
nelson içinde aboubakara soralım
ferdi bizde olsa banko 11
hatta fbde ki tek banko 11 ferdi
Emin Bayram'ı şutladık reis.Tüm takımların muhtemel 11 ve yedeklerini yazdım bizim fena bir kadromuz var geri kalan takımlar birbirine denk biz 2-3 adım daha önde gibi duruyoruz.
Galatasaray
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Ziyech - Kerem A - Zaha
Icardi
Günay
Kaan A - D.Sanchez - Emin B - Kazımcan
Ndombele - Oliveira
Tete - Mertens - Barış
Bakambu
----------------------------------------------
Fenerbahçe
Livakovic
Osayi - Becao - Dijiku - Ferdi
İsmail - Fred
Cengiz - Szymanski - Tadic
Dzeko
İrfancan
Mert - Serdar - Samet - Oosterwolde
Crespo - Zajc
İrfan Can - Mert H - Kent
Batshuayi
Beşiktaş
Mert
Roseir - Necip - Colley - Masuaku
Amir - Gedson
Rashica - Chamberlain - Cenk
Aboubakar
Ersin
Onur - Bailly - Amartey - Tayfur
Onana - Salih
Ghezzal - Bahtiyar - Rebic
Muleka
Trabzonspor
Uğurcan
Mehmet - Baniya - Benkovic - Eren
Mendy - Bakasetas
Pepe - Bardhi - Trezeguet
Onuachu
Taha
Larsen - Fernandez - Denswill - Arif
Berat - Bakic
Visca - Fountas - Abdülkadir
Enis
Onu unutmuşum.Emin Bayram'ı şutladık reis.

Trabzon baya toparlar 2-3-4 zorlarlar.bu sene hem bjk hem tsnin iyi olması lazım
onların lobisine ihtiyacımız olabilir bu iblislere karşı
Trabzon baya toparlar 2-3-4 zorlarlar.