Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dezenformasyon yaymayalım. Tekzip bekliyorum. 3 maçları var. Hepsinde OB'nin takımı favori

Cengiz Ünder çöp değil diyince övmüş mü oluyoruz. Klasik GSC rakibin her oyuncusu hep çöp oluyor ne hikmetse. Daimi bir kedi ciğer hikayesi. Şu an formda değil, fiziksel durumu soru işareti, verilen para skandal vs. hepsine saygımız var ama adama çöp demek net şekilde komik. Aşırı yetenekli bir herif ve iki üç hareketle tehlike yaratabiliyor

Ne açıdan hatırlattı
3. maç hangisi?

bu dönem hem fener hem biz çalım muhabbetleri yüzünden genel olarak planlı transfer yapmadık biz planlı gidiyorduk ama zahayla birlikte plan filan kalmadı

fenerinde planla aldıgı oyuncu sayısı 2 yada 3tür

hangi kadro tutar ve uyumu yakalarsa o şampuan olacak lakin bu sene lideri daha öncede dedigim gibi kadrolardan önce hocalar belirleyecek bana göre

Dezenformasyon yaymayalım. Tekzip bekliyorum. 3 maçları var. Hepsinde OB'nin takımı favori

Cengiz Ünder çöp değil diyince övmüş mü oluyoruz. Klasik GSC rakibin her oyuncusu hep çöp oluyor ne hikmetse. Daimi bir kedi ciğer hikayesi. Şu an formda değil, fiziksel durumu soru işareti, verilen para skandal vs. hepsine saygımız var ama adama çöp demek net şekilde komik. Aşırı yetenekli bir herif ve iki üç hareketle tehlike yaratabiliyor

Ne açıdan hatırlattı
Cengizin 2 senedir falan bok gibi, ben iyi adama iyi derim kötüye de kötü derim.

fbliler bile sallıyor herife, burda fb aldı diye çöp diyorsunuz demek komik

bilip bilmeden genelleme yapmasan daha iyi olur, kedi-ciğer falan gereksiz

1694638934420.png

bu dönem hem fener hem biz çalım muhabbetleri yüzünden genel olarak planlı transfer yapmadık biz planlı gidiyorduk ama zahayla birlikte plan filan kalmadı

hangi kadro tutar ve uyumu yakalarsa o şampuan olacak lakin bu sene lideri daha öncede dedigim gibi kadrolardan önce hocalar belirleyecek bana göre
Lider ruhlu oyuncular belirleyecek

kalite baki veli
bizde biliyoruz 37 yaşında olduğunu ama dzeko kaliteli bi adam topçu baxında

ha karakter olarak cibiliyetsizin tekiymiş
abi hagi de 57 yaşında quality pure duruyor o da gelsin oynasın o zaman.

zlatko ya da cr7 gibi makine değilsen 37 yaşında (martta 38 olacak) 70x100 m sahada verimli top oynayamazsın. hele ki dzeko gibi 1.90 m 90 kg prime döneminde bile ağır bir oyuncuysan.

100 kere bats'ı tercih ederim kendisine. umarım fb etmez. istediği kadar quality olsun.

Kadroda yeri garanti olan adamlar bence Muslera Abdülkerim boey torreira zaha İcardi, normalde kerem ve nelsson da yazılır ama davinson ve zaha gibi iki tane herif var. Şuan 6 tane garanti adam var, diğerlerinin hepsi rotasyona girecek. Siz ne diyorsunuz ? 5 milyon alan zaha yedek kalacak değil heralde

Tüm takımların muhtemel 11 ve yedeklerini yazdım bizim fena bir kadromuz var geri kalan takımlar birbirine denk biz 2-3 adım daha önde gibi duruyoruz.

Galatasaray
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Ziyech - Kerem A - Zaha
Icardi

Günay
Ali Turap - D.Sanchez - Kaan A - Kazımcan
Ndombele - Oliveira
Tete - Mertens - Barış
Bakambu
----------------------------------------------
Fenerbahçe
Livakovic
Osayi - Becao - Dijiku - Ferdi
İsmail - Fred
Cengiz - Szymanski - Tadic
Dzeko

İrfancan
Mert - Serdar - Samet - Oosterwolde
Crespo - Zajc
İrfan Can - Mert H - Kent
Batshuayi
Beşiktaş
Mert
Roseir - Necip - Colley - Masuaku
Amir - Gedson
Rashica - Chamberlain - Cenk
Aboubakar

Ersin
Onur - Bailly - Amartey - Tayfur
Onana - Salih
Ghezzal - Bahtiyar - Rebic
Muleka

Trabzonspor
Uğurcan
Mehmet - Baniya - Benkovic - Eren
Mendy - Bakasetas
Pepe - Bardhi - Trezeguet
Onuachu

Taha
Larsen - Fernandez - Denswill - Arif
Berat - Bakic
Visca - Fountas - Abdülkadir
Enis​

bu sene şampiyonluğu hakemler belirleyecek

eğer fbden veyahut bjkden ışık alırlarsa işimiz zor

konjektür bize karşı şuan

üstad erden timur açıkladı aslında ya harcama limitinden dolayı free oyunculara yöneldik diye, o yüzden mantıklı aslında

kerem geçen sene bile tek kulvarda olmamıza rağmen haftalarca adam akıllı bir yedeği olmadığından küfürlere maruz kalıyordu sürekli gol falan atamadığında, bence çok lazımdı sol kanat transferi. avrupada başarı felsefesine sahip olan yönetimin free Zaha çekmesini doğru buluyorum ben o yüzden. Kerem o seviyelerin oyuncusu değil çünkü bence. ha Avrupa’da da başarılı olabileceğimizi en azından bu sezon özelinde pek zannetmiyorum orası ayrı mesele. inşallah oluruz tabi

**evet Zaha’da Avrupa kupalarında boy gösteremedi ama seviye olarak bence rahatlıkla o kalitede bir oyuncu-

abi hagi de 57 yaşında quality pure duruyor o da gelsin oynasın o zaman.

zlatko ya da cr7 gibi makine değilsen 37 yaşında (martta 38 olacak) 70x100 m sahada verimli top oynayamazsın. hele ki dzeko gibi 1.90 m 90 kg prime döneminde bile ağır bir oyuncuysan.

100 kere bats'ı tercih ederim kendisine. umarım fb etmez. istediği kadar quality olsun.

ya fbnin leşliğini oradan anla işte :)

Tüm takımların muhtemel 11 ve yedeklerini yazdım bizim fena bir kadromuz var geri kalan takımlar birbirine denk biz 2-3 adım daha önde gibi duruyoruz.

Galatasaray
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Ziyech - Kerem A - Zaha
Icardi

Günay
Kaan A - D.Sanchez - Emin B - Kazımcan
Ndombele - Oliveira
Tete - Mertens - Barış
Bakambu
Fenerbahçe
Livakovic
Osayi - Becao - Dijiku - Ferdi
İsmail - Fred
Cengiz - Szymanski - Tadic
Dzeko

İrfancan
Mert - Serdar - Samet - Oosterwolde
Crespo - Zajc
İrfan Can - Mert H - Kent
Batshuayi
Beşiktaş
Mert
Roseir - Necip - Colley - Masuaku
Amir - Gedson
Rashica - Chamberlain - Cenk
Aboubakar

Ersin
Onur - Bailly - Amartey - Tayfur
Onana - Salih
Ghezzal - Bahtiyar - Rebic
Muleka

Trabzonspor
Uğurcan
Mehmet - Baniya - Benkovic - Eren
Mendy - Bakasetas
Pepe - Bardhi - Trezeguet
Onuachu

Taha
Larsen - Fernandez - Denswill - Arif
Berat - Bakic
Visca - Fountas - Abdülkadir
Enis​
Emin Bayram'ı şutladık reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt