Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm takımların muhtemel 11 ve yedeklerini yazdım bizim fena bir kadromuz var geri kalan takımlar birbirine denk biz 2-3 adım daha önde gibi duruyoruz.

Galatasaray
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Ziyech - Kerem A - Zaha
Icardi

Günay
Kaan A - D.Sanchez - Emin B - Kazımcan
Ndombele - Oliveira
Tete - Mertens - Barış
Bakambu
----------------------------------------------
Fenerbahçe
Livakovic
Osayi - Becao - Dijiku - Ferdi
İsmail - Fred
Cengiz - Szymanski - Tadic
Dzeko

İrfancan
Mert - Serdar - Samet - Oosterwolde
Crespo - Zajc
İrfan Can - Mert H - Kent
Batshuayi
Beşiktaş
Mert
Roseir - Necip - Colley - Masuaku
Amir - Gedson
Rashica - Chamberlain - Cenk
Aboubakar

Ersin
Onur - Bailly - Amartey - Tayfur
Onana - Salih
Ghezzal - Bahtiyar - Rebic
Muleka

Trabzonspor
Uğurcan
Mehmet - Baniya - Benkovic - Eren
Mendy - Bakasetas
Pepe - Bardhi - Trezeguet
Onuachu

Taha
Larsen - Fernandez - Denswill - Arif
Berat - Bakic
Visca - Fountas - Abdülkadir
Enis​
wow

ts bayağı can yakıcı bir takım olmuş özellikle deplasmanda. iyi ki 2. hafta aradan çıkarmışız.

bjk gedson-aboubakar dışında gayet ankaragücü ayarında. bir de raşit var fena değil. ulan en iyi üç oyuncularının 2si bizim oyuncu eskimiz. :d

fb dandik anadolu takımlarına karşı pres yapamaz ama duran top penaltı vb bayağı bireysel gol bulucu bir kadrosu var. hakem faktörü ile yarışta tutunurlar ama derbilerde ezilirler yine muht.

Cengizin 2 senedir falan bok gibi, ben iyi adama iyi derim kötüye de kötü derim.

fbliler bile sallıyor herife, burda fb aldı diye çöp diyorsunuz demek komik

bilip bilmeden genelleme yapmasan daha iyi olur, kedi-ciğer falan gereksiz

Ekli dosyayı görüntüle 219930
Sana demedim niye üstüne alınıyon ki. Senin sallama hakkın var ben o başlıktakilerin ekseriyetine söyledim.

Fblilerin sallaması benim için done değil akılları başında 1 güruh değil neticede.

wow

ts bayağı can yakıcı bir takım olmuş özellikle deplasmanda. iyi ki 2. hafta aradan çıkarmışız.

bjk gedson-aboubakar dışında gayet ankaragücü ayarında. bir de raşit var fena değil. ulan en iyi üç oyuncularının 2si bizim oyuncu eskimiz. :d

fb dandik anadolu takımlarına karşı pres yapamaz ama duran top penaltı vb bayağı bireysel gol bulucu bir kadrosu var. hakem faktörü ile yarışta tutunurlar ama derbilerde ezilirler yine muht.
Trabzonspor çok fena değişti aslında biz 2. hafta hem yorgun hem eksiktik onlarda eksik olunca dengelenmişti şu an ki kadro olsa %100 daha zor geçerdi. Ama hepsine katılıyorum güzel özet olmuş.

Yaw rakipler inanilmaz zayiflar, bir de hakem destegi alinca puan kaybi cok zorlasti. Acikcasi takimin karakterini bilmiyorum ve ne yapabiliriz bilmiyorum. Mesela UCL'den dolayi mac sececek miyiz? Veya UCL'de fark yedigimizde lige nasil yansiyacak?

berkanı çok eleştirdik lakin kulübeden girecek berkanı it gibi arayacaz bence hem hoca hem biz,izin vermemeliydik gitmesine

HTalks'un FM'de güncel kadrolarla simülasyon yaptığı bir video serisi vardı YouTube'da geçen ona biraz baktım aynen öyle olur bence bu sezon.

zaha
ziyech
ndombele

bu oyuncular yüksek form grafiklerine ulaşsın, tabi zaman zaman sahada sıçacakları olacak ama prime zamanlarına kısmen yakın performans göstersinler,

zor bi maç yaşamayız bu ligde. ha teknik heyetin beceriksizliği olur, enteresan tercihler yaparlar, ilk yarı 10 kişi kalırız vb bu tarz senaryolar tabi her takımın canını yakar ama,

bu 3 oyuncu icardi gibi benimsesin burayı, %70’ini sahaya versin, kucaktan indirmeyiz ligi

Okan fb maçında hakeme saydırıp ceza yemiş diye irfan çıkmış ondan gözükmedi. ewt ona yazılabilir. 3 olarak kabul ediyorum
Hakkaniyetli davranmak gerekirse kabul edilmeli kanısındayım. Gerçi o maçta Başakşehir'e favori demek doğru mu bilemedim. Her neyse bu seriyi bol bol dillendirelim bence bilmem anlatabildim mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt