Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o ismin de barış olduğunu düşünüyorum

sağda kanatta daha iyi performans veriyor
İkisi bambaşka profiller. Maçına göre Barış maçına göre Yunus olurdu öncelik, şu an her maç Barış’ın girmesi ona bir çok maçta sövülmekten başka bir şey getirmeyecek.

Geçen sene Trabzon maçında oyuna girecek kişinin Barış değil Yunus olması gerektiği gibi.

İkisi bambaşka profiller. Maçına göre Barış maçına göre Yunus olurdu öncelik, şu an her maç Barış’ın girmesi ona bir çok maçta sövülmekten başka bir şey getirmeyecek.

Geçen sene Trabzon maçında oyuna girecek kişinin Barış değil Yunus olması gerektiği gibi.
yaw tabii ki öyle ama biraz da lükstü bence yunus şu anki şartlarda, gitmek istemesini de haklı buluyorum çocuğun.

forvet arkası yahut sol kanatta da performans verebilseydi tutardık bence ama bir tek sağ önde oynayabilmesi önünü tıkayan başka bir husus

yaw tabii ki öyle ama biraz da lükstü bence yunus şu anki şartlarda, gitmek istemesini de haklı buluyorum çocuğun.

forvet arkası yahut sol kanatta da performans verebilseydi tutardık bence ama bir tek sağ önde oynayabilmesi önünü tıkayan başka bir husus
Gitmesine ya da gitmek istemesine bir şey demiyorum, yanlış bir planlama olduğundan bahsediyorum.

Her oyuncu değişikliği ızdırap olacak şimdi yerli esnekliğinin kaybedilmesinden dolayı.

İlk maç 11de 80 dk 4-2-3-1de forvet arkası oynamış

fenerin yerlileri potansiyel kalite olarak bizimkilerin önündelerdi geçen sene bu sene de öyle

ama bu potansiyellerini sahaya yansıtırlar mı bilmiyoruz

bizim berkan barış vb. yerliler sadece çok iyi niyetli ve gayretli çocuklar

irfan, ferdi, cengiz, mert hatta mert hakan filan net kalite olarak bizimkilerin önündeler

Bence Fenerin en iyi yerlisi gavur Fred'di geçen sene. Ondan sonra ikinci sıraya yazılacak net tartışmasız bir yerli ismin olduğunu düşünmüyorum geçen sezon. Bizde mesela bu rakam ikiydi Kerem ve Abdül ile. Üçüncü isim ise duruma göre belirlendi.

Kendin diyorsun potansiyel kalite diye. Bunu neredeyse hiç biri performans olarak yansıtamadı geçen sene. Bu sene de yansıtabileceklerine inanmıyorum çünkü kadroları çorba gibi.

Berkan ve Barış'ı biz eleştiririz sorun yok ama iki Fener derbisinde de öne çıkan oyuncuların başında geliyor bu ikisi. Özellikle Berkan hem iç saha hem Kadıköy'de başrol oyuncularından birisiydi. İlla ilk 11 için değil de 12., 13., 14. oyuncu olarak katkı verecek önemli yerli oyuncu kaybettik taraftarın çocuğu yerin dibine sokması çok abartılıydı.

Cengiz'in o maliyetlere bize gelmesini asla istemezdim ama mutlaka katkı verecektir bu sezon. Malum ligimizin kalitesi ortada, ne kadar bitik olsa da gerek şutlarıyla gerek ortalarıyla skora katkısı olacaktır. Müldür 1 yıldır top oynamıyor, bence büyük kumar.

Bakıp göreceğiz artık. Ama Yunus ve Berkan'ın ayrılığının elimizi güçsüzlendirdiği çok bariz.

Livakoviç kötü kaleci mi
Becao kötü stoper mi
Fred kötü oyuncu mu
Tadic, Dzeko kötü mü
İCK çok formda değil mi
Cengiz kalite değil mi
Ferdi, Osayi, Müldür lig için kötü bek mi
şahsi görüşüm,
livakovic milli takım dışında elimizde veri yok lig performansını bilen yok ,avrupaya transfer yapmaması bence cok ilginc
becao tamamen cöp tamamen maicon chedjou karısımı diyordum canlı izledım sertligi dısında 2.bir özelligi dahi yok stoper hattı yine kuramadılar
fred iyi topçu biraz sakar ve dengesiz ama okadar olur
tadic tabıkı iyi ama cok sorunlu oyuncu 1 yıl performansı alıp şutlanacak tarzda
dzeko bitik adam sadece umut bulut gibi disiplini sayesınde ayakta 20 metre karede top oynuyor
cengizi takip edenler bilir roma dönemıne kadar kaliteydı hem teknık hem ısıran oyuncuydu sakatlıklardan sonra ayagına top gelsin çek sola şut çeke dönmüş yunustan farkı yok bana göre cok temiz kazık girdi performansa göre konusuyorum
ferdi bunlardaki aslında en iyi oyuncu hem bireysel hem takım icin onuda yıllardır yanlıs yerde oynatıyor sıgırlar
müldür as oyuncu olamaz

Orta sahaya transfer olmayacaksa ki olmayacak gibi duruyor, şu durumda o bölgede rotasyon 3 kulvarı düşününce nicelik olarak çok daraldı.
Gençlerden birilerine süre verip kazanmak gerek.
Orta sahada kerem d ve Kaan Ayhan dışında türk kalkmadı ya resmen...

Artık Hamza akman süre alacak herhalde bilemiyorum. İnşallah geliştirir kendini

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lyon'da kaptanlık yapmış, geçen sene bizde sağda da solda da oynasa hep belli seviyenin üstünde katkı veren böyle kaliteli bir karakterin sözleşmesini donduracak noktaya gelmek hakikaten akıl tutulması. Başka kulüp olsa rahatlıkla bonservis kazanırdı böyle bir CV'den.

Bence Fenerin en iyi yerlisi gavur Fred'di geçen sene. Ondan sonra ikinci sıraya yazılacak net tartışmasız bir yerli ismin olduğunu düşünmüyorum geçen sezon. Bizde mesela bu rakam ikiydi Kerem ve Abdül ile. Üçüncü isim ise duruma göre belirlendi.

Kendin diyorsun potansiyel kalite diye. Bunu neredeyse hiç biri performans olarak yansıtamadı geçen sene. Bu sene de yansıtabileceklerine inanmıyorum çünkü kadroları çorba gibi.

Berkan ve Barış'ı biz eleştiririz sorun yok ama iki Fener derbisinde de öne çıkan oyuncuların başında geliyor bu ikisi. Özellikle Berkan hem iç saha hem Kadıköy'de başrol oyuncularından birisiydi. İlla ilk 11 için değil de 12., 13., 14. oyuncu olarak katkı verecek önemli yerli oyuncu kaybettik taraftarın çocuğu yerin dibine sokması çok abartılıydı.

Cengiz'in o maliyetlere bize gelmesini asla istemezdim ama mutlaka katkı verecektir bu sezon. Malum ligimizin kalitesi ortada, ne kadar bitik olsa da gerek şutlarıyla gerek ortalarıyla skora katkısı olacaktır. Müldür 1 yıldır top oynamıyor, bence büyük kumar.

Bakıp göreceğiz artık. Ama Yunus ve Berkan'ın ayrılığının elimizi güçsüzlendirdiği çok bariz.
Berkanın değeri tam anlaşılamadı, kalsaydı CL maçlarındada iyi oynardı muhtemelen, iki fb maçındada sahanın yıldızıydı, 3-1 yenilip ortasahada ezildipimiz bjk maçında olsaydı iş farklı olabilirdi, fiziki olarak zor maçlarda o tarz adama ihtiyacımız vardı, Demirbay farklı bir oyuncu, bazen deli gibi koşan adamada ihtiyaç oluyor.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncu satışında harbiden rüsvayız, umarım bir sonraki transfer dönemine gereken dersler çıkarılır… 3. Dönem hüsran yine

Hamza ve Efe kendilerini gösterirler umarım. Baran'dan çok umutluydum. Sahada gördüğüm Baran çok olgun futbol oynuyordu. Gönderilmeseydi çok iyi olurdu ama olan oldu.

Top rakibe geçince Torreira önde baskıya katılır. Arkasındaki boşluğu Sanchez atletizmiyle doldurur. Rakip takımın yerleşik hücumlarında Davinson iki stoperin arasına girip 3'lü, hatta beklerin geri gelişiyle 5'li savunmaya evrilir. Geriden kazandığımız toplarda Ndombele'nin delici driplingleri, Zaha'nın hızı ve atletizmi, Ziyech'in oyun görüşü ve Icardi'nin bitiriciliği ile çok canlar yakarız.

-------------------Muslera---------------------
--------Nelsson------------A.kerim------------
Boey--------------Sanchez-----------Angelino
-------------Torreira---Ndombele--------------
Ziyech-------------Icardi------------------Zaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt