Bence Fenerin en iyi yerlisi gavur Fred'di geçen sene. Ondan sonra ikinci sıraya yazılacak net tartışmasız bir yerli ismin olduğunu düşünmüyorum geçen sezon. Bizde mesela bu rakam ikiydi Kerem ve Abdül ile. Üçüncü isim ise duruma göre belirlendi.
Kendin diyorsun potansiyel kalite diye. Bunu neredeyse hiç biri performans olarak yansıtamadı geçen sene. Bu sene de yansıtabileceklerine inanmıyorum çünkü kadroları çorba gibi.
Berkan ve Barış'ı biz eleştiririz sorun yok ama iki Fener derbisinde de öne çıkan oyuncuların başında geliyor bu ikisi. Özellikle Berkan hem iç saha hem Kadıköy'de başrol oyuncularından birisiydi. İlla ilk 11 için değil de 12., 13., 14. oyuncu olarak katkı verecek önemli yerli oyuncu kaybettik taraftarın çocuğu yerin dibine sokması çok abartılıydı.
Cengiz'in o maliyetlere bize gelmesini asla istemezdim ama mutlaka katkı verecektir bu sezon. Malum ligimizin kalitesi ortada, ne kadar bitik olsa da gerek şutlarıyla gerek ortalarıyla skora katkısı olacaktır. Müldür 1 yıldır top oynamıyor, bence büyük kumar.
Bakıp göreceğiz artık. Ama Yunus ve Berkan'ın ayrılığının elimizi güçsüzlendirdiği çok bariz.