- 1 Ağustos 2014
- 63.859
- 75.064
- 4.338
Herkes Dübua diyor da Luyindama var bir de farkındayız demi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes Dübua diyor da Luyindama var bir de farkındayız demi
kim gitmeli pekiGS dubuaya büyük ayıp etmiştir
adamın yüzünün gülüyor olması mucize
söylemedik mi acaba kadroda olmadığını
stoper alınmayabilirdi ya da tete alınmasaydı yunus kalsaydıkim gitmeli peki
bunun profesyonellikle yakından uzaktan alakası yok bu adamı haziranda göndermeye niyetlensen bonservis bile kazanırdın rahat.Yav abartmayin profesyonellikte bunlar olur, sanki futbolcular son anda 'ben gitmek istiyorum' hic demedi mi?
Yabanci kurali kalkmadigi surece bunlar maalesef olacak. Bugun Dubois, yarin bir baskasi.
Ne alaka yav bonservisle beraber 5 m euro tasarruf yapabilirdin Dubois’dan.Yav abartmayin profesyonellikte bunlar olur, sanki futbolcular son anda 'ben gitmek istiyorum' hic demedi mi?
Yabanci kurali kalkmadigi surece bunlar maalesef olacak. Bugun Dubois, yarin bir baskasi.
Haziran'da neden gonderilmedigini Erden Timur aslinda acikladi. CL'ye katilmayi garantilemeden once bazi adimlari atamiyorduk dedi, en basitinden Davinson transferi CL listesinin son gununde Tottenham'in fiyatta indirime gitmesi sonrasinda oldu. Mesela o olmasaydi suan Dubois kalabilirdi. Para olmayinca (harcama limiti) mecbur bizde transferler son gune kadar sarkabiliyor, ondan kaynakli. Simdi elimizde fazla yabanci oldugundan en zayif halka olan Dubois gitmeli. Yapacak birsey yok.bunun profesyonellikle yakından uzaktan alakası yok bu adamı haziranda göndermeye niyetlensen bonservis bile kazanırdın rahat.
şimdi hem sen zarara uğradın hem oyuncu
Uste acikladim sebebini dostumNe alaka yav bonservisle beraber 5 m euro tasarruf yapabilirdin Dubois’dan.
Yok yere elindeki adamı değersizleştirdin, Oğulcan için günlerdir kafa ütüleniyor aptallığımızdan o paranın 3-4 katını çöpe attık bu durum düzelmezse.
Haziran'da neden gonderilmedigini Erden Timur aslinda acikladi. CL'ye katilmayi garantilemeden once bazi adimlari atamiyorduk dedi, en basitinden Davinson transferi CL listesinin son gununde Tottenham'in fiyatta indirime gitmesi sonrasinda oldu. Mesela o olmasaydi suan Dubois kalabilirdi. Para olmayinca (harcama limiti) mecbur bizde transferler son gune kadar sarkabiliyor, ondan kaynakli. Simdi elimizde fazla yabanci oldugundan en zayif halka olan Dubois gitmeli. Yapacak birsey yok.
Kaan Ayhan da var zaten orada oynar gerektiginde.Boey satılırsa açıkta kalmayalım diye elde tutmak istediler. O kalınca bu da kaldı. Yarın başak kiralar heralde.
Melih pintinin tekiOh oh hep firsatcilik pesindesin yav , Melih gecen gun euro bozduruyordu ona sordun mu?![]()