Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayern abdulkerimin arkasına 20 top attıgında,davidson derdiniz
Yav yıllardır şu forumdasın, insan futbola dair iki kelime bir şey öğrenir. Sende gram ilerleme yok. Sahada beyni gidip gelen, konsantrasyon konusunda problemli Davinson mu durduracak oğlum Bayern'i? Apo'nun en azından bir standardı var. Bayern 7 atmak yerine 5 atsın hadi max yaratacağı fark bu olur. Bunun için ligde sınırdan dolayı oynayamayacak herife 9 milyon bonservis verilir mi?

Ya sabır.

Tamam işte bu yanlış bir süreç demek.

Davinson’a 15 yerine 9 vermek için son günü bekliyorsun ama Dubois’dan gelecek 5 m euro artı ise yok oluyor bu süreçte. Dön dolaş aynı kapı.
Ama yapabilecekleri cok sey yoktu. Simdi Dubois'a 2 ay once gidebilirsin deseler ve bu defa defansa istedikleri adam gelmeseydi, suan Dubois neden satildi derdik. Zaten Erden bey'de son gunlere dogru defans takviyesi olmayacak diye dusunmeye basladik dedi. Plansizlik diyebiliriz ama bazi seyleri de cok kendi elimizde olmayan sebeplerden dolayi.

Ama yapabilecekleri cok sey yoktu. Simdi Dubois'a 2 ay once gidebilirsin deseler ve bu defa defansa istedikleri adam gelmeseydi, suan Dubois neden satildi derdik. Zaten Erden bey'de son gunlere dogru defans takviyesi olmayacak diye dusunmeye basladik dedi. Plansizlik diyebiliriz ama bazi seyleri de cok kendi elimizde olmayan sebeplerden dolayi.
Yav sağ bek yerine stoper alacaksak bu kulübün teknik planlamasıdır. O olmaz başka stoper alırsın.

5 milyon euroluk hatadan bahsediyorum bir an önce oyuncuyu kiralayıp maaşını ödeyecek kulüp bulamazsak.

Planlamayı yapan kulüpse suçlu da kulüptür. Morutan’da da aynı hata yapıldı, başta yollasak 4-5e gönderebilecekken sonra saçma bir transferin öznesi yaptık.

Sürekli cepten yiyerek yapılanma yapıyoruz, kulübe giren yok, çıkan gırla.

Yav sağ bek yerine stoper alacaksak bu kulübün teknik planlamasıdır. O olmaz başka stoper alırsın.

5 milyon euroluk hatadan bahsediyorum bir an önce oyuncuyu kiralayıp maaşını ödeyecek kulüp bulamazsak.

Planlamayı yapan kulüpse suçlu da kulüptür. Morutan’da da aynı hata yapıldı, başta yollasak 4-5e gönderebilecekken sonra saçma bir transferin öznesi yaptık.

Sürekli cepten yiyerek yapılanma yapıyoruz, kulübe giren yok, çıkan gırla.
Hatalar var zaten onu kimse inkar etmiyor. Morutan'a 5 milyon euro uzeri teklif var dediler neden satilmadi onu kimse anlamadi zaten. Sonra gelismesi icin kiralik gonderecegiz dediler sonra gitti Ankaragucu'ne imza atti. Ben onlari es gecmiyorum sadece Dubois olayinda neden fatura ona kaldigini aciklamalari ve gelismeleri baz alarak anlatmaya calistim. En basitinden bugun Luyindama denen oyuncu hala bizim oyuncumuz, kimse bu napiyor, gidiyor mu kaliyor mu diye soran bile yok. Muhabirler anca CL'de kac puan alacagiz diye malca sorular sorar.

Klube cok zayif toreria ya birsey olsa lig bizim icin biter yedegi yok berkan iyi kotu yanina kalite adamlar koyup idare ediyordu adami 500.000 e kiraladik satsak laf etmezdim

Yerli konusunda elimiz cok dar

1694694341532.webp

Hatalar var zaten onu kimse inkar etmiyor. Morutan'a 5 milyon euro uzeri teklif var dediler neden satilmadi onu kimse anlamadi zaten. Sonra gelismesi icin kiralik gonderecegiz dediler sonra gitti Ankaragucu'ne imza atti. Ben onlari es gecmiyorum sadece Dubois olayinda neden fatura ona kaldigini aciklamalari ve gelismeleri baz alarak anlatmaya calistim. En basitinden bugun Luyindama denen oyuncu hala bizim oyuncumuz, kimse bu napiyor, gidiyor mu kaliyor mu diye soran bile yok. Muhabirler anca CL'de kac puan alacagiz diye malca sorular sorar.
Luyindama falan eski yönetimin hatası. Ha geçen sene pasla çıkan takıma yollamak da bu yönetimin hatasıydı.

Genel olarak oyuncuları gönderdiğimiz kulüpler mallıktan ibaret.

Luyindama falan eski yönetimin hatası. Ha geçen sene pasla çıkan takıma yollamak da bu yönetimin hatasıydı.

Genel olarak oyuncuları gönderdiğimiz kulüpler mallıktan ibaret.
Bizimkiler sanirim menajerlere fazla para yedirmek istemiyor -ki yanlis degil elbet- ama Fener bunu yaptigini dusunuyorum, ondan da satis konusunda bizden daha iyiler diyebilirim. Kimsenin begenmedigi Arao'yu bile Yunanistan'dan bir takima sattilar bizde olsaydi suan Sivasspor'a falan gondermistik belese.

Bizimkiler sanirim menajerlere fazla para yedirmek istemiyor -ki yanlis degil elbet- ama Fener bunu yaptigini dusunuyorum, ondan da satis konusunda bizden daha iyiler diyebilirim. Kimsenin begenmedigi Arao'yu bile Yunanistan'dan bir takima sattilar bizde olsaydi suan Sivasspor'a falan gondermistik belese.
Fenerin transferlerinin çoğu iş ilişkisi temelli işler. PSG, Al Arabi ilişkisi gibi.

Panathinakos’un son dönemde yaptığı transferler incelendiğinde Arao isimli adama katiyen 2.5 m euro vermeyeceği görülebilir, bu bir çok isim için geçerli.

Hoffenheim’ın stoper özelinde transfer rekoru olan Szalai’nin 3. maçta 3 stoper oynayan takımda yedeğe düşmesi de iyi bir örnek.

Menajerler önemli evet ama kulüpler de bu kadar aptal değiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt