Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera, boey, nelsson, sanchez, angelino, torreira, ndombele, oliveira, mertens, ziyech, zaha, tete, bakambu, icardi.

vay babayin

Altyapıdaki Furkan Koçak Bartuğ gibi fb’den kontrat alabilir mi?
Bu soruyu neden sordun?furkan daha 15 yaşında ve kanı bozuk değil.Sampiyonluk kutlamalarına geldi,ayrica kendini eleştiren biri,mükemmeliyetçi.saglam cocuk.arda guler gibi ergence konusmuyor.

Ada yuzgectan sonra değil,önce hakediyo a takimla çalışmayı furkan.serbay senkal övsene furkanı biraz

Şimdi beni iyi dinle Murat;

Velev ki Serhan bey teklifini kabul etti.

Sonra bir gün Serhan Bey sana "MURADIMMM" derse;

"Bir daha hic kimse seni benim gibi sevemez, ve MURADIMMM, bir daha hic kimse beni de senin gibi sevemez, sevmeyecektir." Bilesin ki bu gerçektir. Bunu unutma MURADIMMM.

Bir de su var Murat, bir müddet sonra saadetiniz manasiz bir sebeple gölgelenebilir, kalbini kirabilirsin. O sana "Bu kapidan ikarsam bir daha dönmeyecegim MURADIMMM! " diyebilir.

Sen de ona "Ne halin varsa göR SERHANIMMM!" diyebilirsin.

O laft etme Murat."

@Onur Üründül

Ne anlatıyosun ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu soruyu neden sordun?furkan daha 15 yaşında ve kanı bozuk değil.Sampiyonluk kutlamalarına geldi,ayrica kendini eleştiren biri,mükemmeliyetçi.saglam cocuk.arda guler gibi ergence konusmuyor.
Altyapı topçularını övünce şımarıyorlar, bundan sonra gömmek lazım diye düşünüyorum 🫠.

Bir de GS’de forma şansı bulunmuyor diye gidip TR’ye dönmelerine kılım

biliyor muydu herkes
bilmemezlik gibi bir durum olabilir mi?

genç oyuncularda 3 senelik sözleşme içime pek sinmese de, eyüp’ün YouTube videoları pek hoşuma gitmese de,

transfer sürecinin, oyuncu ve ailesinin TR’de uzun vadede kalmama ve Avrupa’da oyuncunun futbolunu devam ettirme isteğinden dolayı uzaması hoşuma gitti valla ne yalan söyleyeyim,

Eyüp Berkan’dan da faydalı olacak inş, videolarda sadece pasörlüğü var ama mücadeleci tarafı da iyiyse eğer 10 numara iş yapmış oluruz bu transferde. ben azımsanmayacak derecede süre bulabileceğini düşünüyorum diğer gençlere kıyasla. umarım bu fırsatları iyi değerlendirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt