Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.407
- 49.320
- 3.018
Ağlayan eleman fenerli zaten.valla fbnin kadrosu fena degil bence
zorlama olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağlayan eleman fenerli zaten.valla fbnin kadrosu fena degil bence
zorlama olmuş
Berkan gidince patladık orada. 8’lerin ikamesi var da Torreira’nın yokTorreirasız GS ın, Fredsiz FB den daha iyi olduğundan emin olmayı isterdim doğrusu...
Bu soruyu neden sordun?furkan daha 15 yaşında ve kanı bozuk değil.Sampiyonluk kutlamalarına geldi,ayrica kendini eleştiren biri,mükemmeliyetçi.saglam cocuk.arda guler gibi ergence konusmuyor.Altyapıdaki Furkan Koçak Bartuğ gibi fb’den kontrat alabilir mi?
13 kişi olmuşmuslera, boey, nelsson, sanchez, angelino, torreira, ndombele, oliveira, mertens, ziyech, zaha, bakambu, icardi.
vay babayin
Gerçekten mieyup diye bir genc almışız
biliyor muydu herkesGerçekten mi
tete'yi unutmuşum13 kişi olmuş
Şimdi beni iyi dinle Murat;
Velev ki Serhan bey teklifini kabul etti.
Sonra bir gün Serhan Bey sana "MURADIMMM" derse;
"Bir daha hic kimse seni benim gibi sevemez, ve MURADIMMM, bir daha hic kimse beni de senin gibi sevemez, sevmeyecektir." Bilesin ki bu gerçektir. Bunu unutma MURADIMMM.
Bir de su var Murat, bir müddet sonra saadetiniz manasiz bir sebeple gölgelenebilir, kalbini kirabilirsin. O sana "Bu kapidan ikarsam bir daha dönmeyecegim MURADIMMM! " diyebilir.
Sen de ona "Ne halin varsa göR SERHANIMMM!" diyebilirsin.
O laft etme Murat."
@Onur Üründül
Altyapı topçularını övünce şımarıyorlar, bundan sonra gömmek lazım diye düşünüyorumBu soruyu neden sordun?furkan daha 15 yaşında ve kanı bozuk değil.Sampiyonluk kutlamalarına geldi,ayrica kendini eleştiren biri,mükemmeliyetçi.saglam cocuk.arda guler gibi ergence konusmuyor.
bilmemezlik gibi bir durum olabilir mi?biliyor muydu herkes
iyi ki hatırladıntete'yi unutmuşum
Alt yapıyla antrenmanlara çıkıyormuş.Gökdeniz Gürpüz ne alemde