Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa, herkese iyi günler ve iyi nöbetler
giphy.gif
20832.jpg

- 14 yabancı futbolcuya ek olarak Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu ve Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmamakla birlikte Türk Vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile de sözleşme imzalayabilir ve tescil ettirerek A Takım Listesine yazabilirler.

şu da varmış. bu kural yazanlar anlam bilgisi bilmiyor mu?
Bu yazıya göre Beknaz + Kerembay oynayabiliyor.

Kayseri transferlere devam ediyor Hasan Ali, Bahoken, Boa Morte muhtemelen 2-3 adam daha alırlar.

Demin cumadan ciktim pa dibbayi gördum, basladigi takima geri dönmus

kayseri tspordan korbelisi istiyo diye bişey gördüm allahtan tsporla oynadığımızda o herif vardı.

''Kulüpler, A Takım listesine yazılan 14 yabancı futbolcuya ilaveten; Türk vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile sözleşme imzalayabilir veya tescil ettirebilirler."

beknaz yerli sayılmıyor o hakkımızı demirbayda kullanıyoruz. Bence kiralanacak
Kuralın tamamını okuduğumuzda ikisine birden çıkabileceği ortaya çıkar.

kayseri tspordan korbelisi istiyo diye bişey gördüm allahtan tsporla oynadığımızda o herif vardı.
Bedelsiz diye aldılar Yunanları da, özellikle Gurbo üstüne Berat ve Batista gelince herif taca çıktı.

Acayip şişik ve saçma kadroları var.

Tre de döndüğünde can yakarlar ama bayağı hele de Orsic sakatlanmasaydı daha da iyi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt