- 30 Ağustos 2009
- 30.266
- 20.268
- 2.593
Beni seviyor musun Sergen?Keramettin abi iyki boga burcu,başak olsa sevemezdim kendisini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni seviyor musun Sergen?Keramettin abi iyki boga burcu,başak olsa sevemezdim kendisini.
Yükselenim taşakKeramettin abi iyki boga burcu,başak olsa sevemezdim kendisini.
Sergen'in üstteki yorumuna karşılık.
Valla bilmiyorum ya en kötü Katar’a falan yollanabilmeli yaşı 47 olsa da.maaşından dolayı mı talibi yok reis, reel yaşıda 29 değildir ama genede talibi olmaması kötü.
Araplara gidiyordu en son
Ozan Kabak yedek olmak icin kosa kosa geri gelir yaDevre arası Oliveira'yı satamazsak Nelsson'u yüksek bedele satıp yedek stoper olarak Ozan Kabak düşünmeliyiz.
?Kimileri demiş öldü
Kral geri döndü
Kimileri demiş öldü
Kral geri döndü
Zaha:kaç gündür zaha konuşuluyordu rüyama girdi herif
rüyamda yatak odasının banyosundan bornozlu çıkıyordu sonrası yok
Bu nasıl hesap yaw. Kar edilen miktar €2.7m oluyor, pay gidince €2.16m kalıyor ama bir de €2.3m'lik kısım var. Ellerine totalde €4.46m geçiyor yani. Zaten kardan pay ile yapılan bir anlaşmada kar ederek satış yapıyorsan zarar etmen matematiksel olarak imkansız. İstediğin yüzdeler ve sayılarla deneyebilirsin.Umut Güneş'e 2.3 m euro + kardan %20 veriyorlarmış. 5 m euro'ya satsalar 2.2 filan kalıyor yine zarar ediyorlar, Alanyaspor'da 4 maçta 50 dakika süre alan adama verdikleri paraya bak.
![]()