Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anadolu takimlari bayagi geriledi gercekten

Bir kac takim haric

Kayseri’nin oturmus kadrosu var 2 yildir,bu aslinda bir avantaj bana göre

Adanademir iyi takim olmus kluivert önderliginde

Rize’nin kadro zayif ama teknik direktörleri iyi bu yüzden sistem takimi olabilirler

Ve belki son olarak Konyaspor’i yazabilirim etkili bir takim
Hatay'da iyi takım özellikle forvetleri tam bu ligin forveti.

Son düzenleme:
FB Anadolu maçlarında puan kaybı yaşarsa deplasmanda değil iç sahada yaşar yine. Maç biraz kötü gitse seyirci öyle bir hale geliyor ki oyuncuların elleri ayaklarına dolaşıyor. Oradaki kazanma alışkanlıklarına son birkaç yılda çok ciddi darbe vuruldu. Derbilerdeki kazanma serileri bittikten hemen sonra uzun yıllardır kazanamayan Anadolu takımları bile orada kazanmayı başardı ve artık maça çıkarken ulan acaba bize yine ekmek çıkar mı burdan diye düşünerek maça çıkıyor. Eskisi gibi bir korkutuculuğu kalmadı o statta oynamanın.
Ek olarak bir de geçen yıl Jesus bile bu takıma iyi bir set oyunu oynatamadı. Bu mevzu iç saha maçlarında net sıkıntı yaratıyor. Boşuna geçen yıl alt sıra takımlarına 1'er 3'er puanları dağıtmadılar.

dun fatih hocanın dogum gunüne gattuso ve ancelotti de davetliymiş ama gelememişler

%100 problem bu hatta bizden önce adapte olacaklar bu da problem ama şu an bile ben önde göremiyorum onları fazla.

Henüz takıma girmeyenlerin herhangi ikisi tutsa çok yükseltir mevcut seviyeyi.

Soyle diyebiliriz. Sezon basi ana hedefimiz CL'ye katilim ve lige (dogal hedefimize) iyi bir baslangic noktasinda buyuk bir problem yasamadik ki ilki olan hem maddi hemde prestij hedefimize ulasmis durumdayiz. Lig'e de beraberlik disinda galibiyetlerle basladik.

Su asamaya kadar problem yok. Ancak, gerek oynanan oyun, gerekse kalite olarak gecen sezonun bir tik gerisindeyiz bunda da cozum belli, alinan isimlerin bir an once takima/sisteme oturtulmasi ve CL'de hedeflenen en kotu 3.luk hedefinin tutturulmasi. Beni uzen/canimi sikan ise en elzem yere en son ve panik ile transfer yapilmis olmasi.

Hissiyatım boey'in şampiyonlar liginde ki performansı ile 35-40 arası bedelle bayern ya da arsenal yapabileceğini düşünüyorum. İki takımda da sağ bek sıkıntısı var özellikle bayern de güvenilir adamı yok, bizim maçlardan sonra direk temas kurma olasılıkları yüksek.

1693951362454.png

3 takımın ilk 11 ve yedek kadrosunu yazdım koyu renkli olanlar kıyaslamada önde olanlar Ferdi + Gedson hariç ilk 11'imize kimseyi koymayız diye düşünüyorum o yüzden kalan mevkilerde net üstünlüğümüz var. Ziyech - Zaha performansları olumsuz olsa bile en azından 9 mevki değil minimum 7 mevkide gene net üstünlüğümüz olur. Angelino ilerleyen haftalarda performans maksimum çeker o zaman daha da üstünlüğümüz olur buna tekrardan birkaç hafta sonra tekrar bakmak lazım.

Muslera
Boey
- Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Ziyech - Kerem A - Zaha
Icardi

Günay
Kaan A - D.Sanchez - Emin B - Kazımcan
Ndombele
- Oliveira
Tete - Mertens - Barış
Bakambu
----------------------------------------------
Livakovic
Osayi - Becao - Dijiku - Ferdi
İsmail - Fred
Cengiz - Szymanski - Tadic
Dzeko

İrfancan
Mert - Serdar - Samet - Oosterwolde
Crespo - Zajc
İrfan Can - Mert H - Kent
Batshuayi
----------------------------------------------
Mert
Roseir - Necip - Colley - Masuaku
Amir - Gedson
Rashica - Chamberlain - Cenk
Aboubakar

Ersin
Onur - Bailly - Amartey - Tayfur
Onana - Salih
Ghezzal - Bahtiyar - Rebic
Muleka​

Son düzenleme:
Hissiyatım boey'in şampiyonlar liginde ki performansı ile 35-40 arası bedelle bayern ya da arsenal yapabileceğini düşünüyorum. İki takımda da sağ bek sıkıntısı var özellikle bayern de güvenilir adamı yok, bizim maçlardan sonra direk temas kurma olasılıkları yüksek.
Boey'in Bayern-United gibi şampiyonluk odaklı takımlarda oynayabilecek hücum meziyetleri yok normal şartlar altında. Ama öyle adamlar öyle transferler yapabiliyor ki kesin de konuşmak doğru değil tabii. Havertz'in Arsenal yapması gibi saçma örnekler mevcut.
Tabii PL'de orta sıra mücadelesi veren takımlara rahatlıkla transfer yapabilir ama 35-40 bandına çıkması için fiziksel özelliklerinin yanına farklı meziyetler de eklemesi şart bir oyuncunun. Mesela çok değil 1 tık Mariano gibi özellikler barındırsa çok farklı şeyler konuşursun.

Palace bizde aldığın maaşın aynısını veriyordu. Yine Arabistan'da 3 kat daha fazla alma şansı vardı. Fenerli taraftar yorumları ile gelmeyin.
Nasıl emin olabiliyoruz bundan? Bizden aldığı maaşı kim biliyor da Palace' ın aynısını verdiğini söyleyebiiyormuş?..

Boey'in Bayern-United gibi şampiyonluk odaklı takımlarda oynayabilecek hücum meziyetleri yok normal şartlar altında. Ama öyle adamlar öyle transferler yapabiliyor ki kesin de konuşmak doğru değil tabii. Havertz'in Arsenal yapması gibi saçma örnekler mevcut.
Tabii PL'de orta sıra mücadelesi veren takımlara rahatlıkla transfer yapabilir ama 35-40 bandına çıkması için fiziksel özelliklerinin yanına farklı meziyetler de eklemesi şart bir oyuncunun.
O baremi şampiyonlar liginde ki performansı belirleyecek bence. Bayern mesela yıllarca stoper özellikli pavard ile oynadı boey gibi fizikli bir bek tam aradıkları profil olur. Almanya da bu tarz oyuncular daha çok seviliyor. Bayern'de birde şuan kadrosunda mazroui dışında bir sağ beki yok o da sürekli sakatlık sıkıntısı yaşayan bir adam.

Tabii PL'de orta sıra mücadelesi veren takımlara rahatlıkla transfer yapabilir ama 35-40 bandına çıkması için fiziksel özelliklerinin yanına farklı meziyetler de eklemesi şart bir oyuncunun. Mesela çok değil 1 tık Mariano gibi özellikler barındırsa çok farklı şeyler konuşursun.

Boeyin hücum becerileri bizim için de yetersiz, baya kazma yani hücumda ama savunmada müthiş, bizim ileride iş yapacak adam çok, iyi bir Cl geçirirse muhtemelen west ham Aston villa tarzı bir takım yapar

Boeyin hücum becerileri bizim için de yetersiz, baya kazma yani hücumda ama savunmada müthiş, bizim ileride iş yapacak adam çok, iyi bir Cl geçirirse muhtemelen west ham Aston villa tarzı bir takım yapar
Bizim ilerdeki adamları anca Boey gibi defansif olarak azman biri paklar zaten.

şu diger gurbetci cocugu bulsanıza ya adı ali kerimi mi neydi hatırlayamadım.büyük kulüpler peşinde ve serbest su an.bi alman kulubunun altyapısında baya istatistik yapmıs

Nasıl emin olabiliyoruz bundan? Bizden aldığı maaşı kim biliyor da Palace' ın aynısını verdiğini söyleyebiiyormuş?..
Palace'dan aldığı teklifleri oranın basını yazdı. Bizden aldığı kapta belli. Palace yıllık net 6-7 milyon pound ücret önerdiği haberleri Zaha bize değil FB'ye yazılırken İngiltere medyasının yazdığı bir şeydi.

Davinson sanchez cok heycanlandırıyor , citynin oynatmadıgı adam bile süratıyla fark yaratıyordu burada ( daneyer ) bi deparı. Vardı bulamadım . Sanchez cok büyük fark yaratıcak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt