Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha'nın tutmama ihtimali %1'i geçmez zaten parayı seçse senelik 20 m euro'ya Araplara giderdi. Palace'dan ayrılmasının temel nedeni şampiyonlar ligi + kupalar kazanma isteğiydi. Adam başarılara aç gelirken doyumsuz bir futbolcu olarak geldi istek ve arzusunu düşününce şampiyonluk yaşamak için %100'den fazlasını verecektır.

aral şimşir ve eren dinkçi hamlesi gelir mi

neydi la o cocugun adı Allah Allah.manyak bi potansiyeli varmıs.

Gece gece efkarlandım devre arası yabancı sınırı kalkarsa bu takıma birtane Sneijder bulmak lazım

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Ndombele
Ziyech Transfer Zaha
İcardi

Grupları çıkamayıp 3.bitirirsek birtane Sneijder ayarı 10 numara bulduğumuz anda uefa finali yapar bu kadro

Ben Kerem'in çok net bir 10 numaraya dönüşeceğini düşünüyorum Icardi-Kerem dar alanda da çok iyi işler yapabilirler futbolda ezber önemlidir ikisi birbirine de çok alıştı. Kerem'in ekseni etrafında dönüşü gayet iyi yanında çevikliği de var hız olarak çok üst olmasa da çevikliğiyle her zaman ilk 4-5 adımda fark yaratıyor zaten taktik olarak kağıt üstünde her ne kadar 4-2-3-1 gibi gözükse de 10 numaraya 9.5 numara koymayı daha çok seviyoruz 4-4-2 gibi oynuyoruz.

Zaha'nın tutmama ihtimali %1'i geçmez zaten parayı seçse senelik 20 m euro'ya Araplara giderdi. Palace'dan ayrılmasının temel nedeni şampiyonlar ligi + kupalar kazanma isteğiydi. Adam başarılara aç gelirken doyumsuz bir futbolcu olarak geldi istek ve arzusunu düşününce şampiyonluk yaşamak için %100'den fazlasını verecektır.
umut şu gurbetci genci bulsana ya.16 yasında ve 20-25 gol atmıs 10 asisti mi ne vardı ,chelsea falan peşindeymiş

Bu arada yönetim cl yazamasa bile sürpriz transfer yapabilir erden Timur 15 ine kadar oturmaz adım gibi biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt