Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.583
- 30.505
- 1.988
Peres neyse de kent gerçek miLuan Peres'le Kent'i UEFA kadrosuna yazmamışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peres neyse de kent gerçek miLuan Peres'le Kent'i UEFA kadrosuna yazmamışlar
crespo yazılmış bu ikisi yazılmamışPeres neyse de kent gerçek mi
simdi sesleri cıkmıyor ama esas tadic hacı ismaili yiyebilir o potansiyel fazlasıyla varTadic kenti catır cutur yedi.
Keremin oyunundan neden nefret ediyorsun?keremin oyunundan nefret etsemde hakkını yemem. adalet kişiye göre değişmez.
ziyech, zaha, tete cart curt önce çıkıp kero kadar top oynayacak hak ediyorlarsa formayı alacak. öyle 2 yıldır double double yapan topçuyu kesmek kolay değil.
İlk golümüzde ortayı Demirbay'ın kafaya atan Tete, yine Molde maçında son golde geri pas yerine Barış'a pası verip golü getiren atağı başlatan da Tete idi. Levent Tüzemen'in bu güne kadar doğru çıkan bir haberi var mı?Şimdide Tete'ye bonservis bedeli muhabbeti çıktı.Eğer böyle birşey var ise "12Milyon Euro gibi" ,Rashica sürekli karşımıza çıkacaktır. Bu hafta Tete :0 Rashica :1 yazdı deftere![]()
Herşeyi geçtim ,çocuk daha kaç maçtır oynuyor? Bonservis konusuna gelince ,klübün avukatlarının kesinlikle araştırıp,inceleyip bu işe girdiklerini düşünüyorum.Şimdi bu ne oluyor.Bilemedim.Başka türlüsünü düşünmek bile istemiyor insan.İlk golümüzde ortayı Demirbay'ın kafaya atan Tete, yine Molde maçında son golde geri pas yerine Barış'a pası verip golü getiren atağı başlatan da Tete idi. Levent Tüzemen'in bu güne kadar doğru çıkan bir haberi var mı?
Ulan münsAdamı bu isimlerle çalışmaya mecbur ettiler
Tadic de öylebu arada dzekoda pisliğin tekiymiş
hiç bilmiyordum yeni öğrendim
interde adamdan herkes nefret ediyormuş
onanayla antremanda tekme tokat kavgalarıda varmış
saha içinde ise bir maçda herkesin içinde kavga etmişler
mhy kesin tadicle dzekoyla aratı iyi tutar
tam yancı karakter çünki![]()
Ali Samiyen'de bir gol atsin taraf adini bir kere haykirsa tamamOlm bu Dombele top oynasa dilosu oluruz yav, napıp edip kendine getirmek lazım. Bizim için kudurmalı.