Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremin oyunundan nefret etsemde hakkını yemem. adalet kişiye göre değişmez.

ziyech, zaha, tete cart curt önce çıkıp kero kadar top oynayacak hak ediyorlarsa formayı alacak. öyle 2 yıldır double double yapan topçuyu kesmek kolay değil.
Keremin oyunundan neden nefret ediyorsun?
Nefret kelimesini Keremle bağdaştıracak nasıl bir psikolojidesin?
Merak ettim açıkçası

Şimdide Tete'ye bonservis bedeli muhabbeti çıktı.Eğer böyle birşey var ise "12Milyon Euro gibi" ,Rashica sürekli karşımıza çıkacaktır. Bu hafta Tete :0 Rashica :1 yazdı deftere:)
İlk golümüzde ortayı Demirbay'ın kafaya atan Tete, yine Molde maçında son golde geri pas yerine Barış'a pası verip golü getiren atağı başlatan da Tete idi. Levent Tüzemen'in bu güne kadar doğru çıkan bir haberi var mı?

İlk golümüzde ortayı Demirbay'ın kafaya atan Tete, yine Molde maçında son golde geri pas yerine Barış'a pası verip golü getiren atağı başlatan da Tete idi. Levent Tüzemen'in bu güne kadar doğru çıkan bir haberi var mı?
Herşeyi geçtim ,çocuk daha kaç maçtır oynuyor? Bonservis konusuna gelince ,klübün avukatlarının kesinlikle araştırıp,inceleyip bu işe girdiklerini düşünüyorum.Şimdi bu ne oluyor.Bilemedim.Başka türlüsünü düşünmek bile istemiyor insan.

bu arada dzekoda pisliğin tekiymiş
hiç bilmiyordum yeni öğrendim

interde adamdan herkes nefret ediyormuş

onanayla antremanda tekme tokat kavgalarıda varmış

saha içinde ise bir maçda herkesin içinde kavga etmişler

mhy kesin tadicle dzekoyla aratı iyi tutar
tam yancı karakter çünki :)

bu arada dzekoda pisliğin tekiymiş
hiç bilmiyordum yeni öğrendim

interde adamdan herkes nefret ediyormuş

onanayla antremanda tekme tokat kavgalarıda varmış

saha içinde ise bir maçda herkesin içinde kavga etmişler

mhy kesin tadicle dzekoyla aratı iyi tutar
tam yancı karakter çünki :)
Tadic de öyle

Fred’e de IQ testi yapılmış birinde 89 birinde 91 çıkmış

Önceki nöbet kapandığı için yarım kalmış buradan cevaplayayım bazen çok aktif olmayan üyelerin dozu aşırıya kaçan mesajlarına karşı biz de aşırı tepki verebiliyoruz o açıdan kendi adıma özür dilemek istedim
@Burak Karaduman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt