Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi oyuncu demişler.beratla beraber,kourbelis de fena cıkmazsa trabzon ortasahayı güçlendirdi.kerem şene sans verirlerse parlar o da.fbden bile iyi olacak belki de ortasahaları tuhaf ama bi takip etmeli.doğucanda yetenekli ama formsuz

1693994402499.webp

Rakip karşılamada yine sorunlar olacaktır. Vecino transferi belki de Ndombeleden bağımsızdı. Sergio gitme ihtimali vardı diye düşünüyorum. Eğer gitseydi belki de Vecino-Tore kurulup önlerine Ndombele atılarak daha rahat etmesi sağlanacaktı

Simdi bu yas konusu acilmisken aklima United'daki Garnacho olsun, Barcelona'daki Yamal falan aklima geliyor. Adamlar 17-16 yasinda A takimda forma sansi veriyor bu cocuklara. Gecen hafta Belcika liginde bir takim 15 yasinda olan bir cocuga forma sansi verdi, cocuk uzaktan mermi gibi sut cekti ve gol atti hatta.

Keske bizde de 1 oyuncu soyle genc yaslarda forma sansi gorse de gururlansak. Adamlarin maclarinda bunu gorunce ister istemez biraz kiskaniyorum bizde niye olmuyor diye.
Bizim 15 yaşındakiler daha çocuk oluyor yav. Vücut kafadan gelişmemiş, o nadiren olabilecek durum bence tamamen genlerden kaynaklı.
Ali Yavuz vardı 17 yaşında izbandut gibi herifti misal ben ondan çok ümitliydim.

Bizde o iş mümkün olduğunu düşünmüyorum.
Barcelona gibi yatılı bir akademi sahibi olmadan çok uzakta. İstanbul gibi bir yerde evine git antrenmana gel ile bu mümkün değil bence.
Bunun için de bazı istisnalar mevcut arda gibi, herifin babası kişisel Koç gibi davranıyordu. Öyle denk geldiğinde de max 1 sene elde tutabilirsiniz.
İki ucu da boklu değnek resmen.
Akman kardeşlerden bu olabilirdi babası akşama kadar tesiste bu çocuklar da babasıyla birlikte tesiste. Müthiş gelişime uğramamaları hayal kırıklığı.
Futbol bizde hala antrenman seviyesinde bayağı amatör kalıyor. 2023 normlarında bir gelişim takip sistemleri ile çalışmamız gerekiyor.
Ben kendimi bildim bileli bizim altyapı ya stoper çıkarır yada teknik orta saha, yanlışlık burada başlıyor. Verim alamayacağın teknik diye beslediğin veletlere harcanan 5-10 yıl büyük sorun.
Birde bu yukarıda dediğim çizgide ilerlediğimiz bir velet vardı Beknaz. Nerede olduğunu bilen yok.
Pandemi boyunca tam gelişim çağında neredeyse 1.5 sene bu çocuklar antrenman yapamadı bu inanılmaz kritik problem.
4-5 sene benim altyapıdan müthiş bir beklentim yok max yunus kadar futbolcu çıksa yeter.

Rakip karşılamada yine sorunlar olacaktır. Vecino transferi belki de Ndombeleden bağımsızdı. Sergio gitme ihtimali vardı diye düşünüyorum. Eğer gitseydi belki de Vecino-Tore kurulup önlerine Ndombele atılarak daha rahat etmesi sağlanacaktı
veciono degilde agoume torreirayı yedeklerdi ya.vecino nedir

Bizim muhabirlere bakarsak hic oyle dedigin gibi durmuyordu. Sergio kalacak dendi, Vecino haric transfer yok dediler. Oyle olunca yangin tayfa cikti ortaya.

bu agoumeyi de dillendirmeyelim.fb gider talip olur falan.

Bizim muhabirlere bakarsak hic oyle dedigin gibi durmuyordu. Sergio kalacak dendi, Vecino haric transfer yok dediler. Oyle olunca yangin tafya cikti ortaya.
bana hala saçma geliyor. taraftar tepki gösterdi diye hee tamam gelin 9.5 sancheze 15 de ndombeleye mi basalım ediler yani. bu işte bi saçmalık var

trabzon 1 ortasaha daha alacakmıs.forvete de ounachu gelirse trabzon tahmininm tutacak:asd:

bana hala saçma geliyor. taraftar tepki gösterdi diye hee tamam gelin 9.5 sancheze 15 de ndombeleye mi basalım ediler yani. bu işte bi saçmalık var
Benim sahsi dusuncem, Vecino ismi yemdi. Nasil yem diye sorarsan;

Ali Koc zaten bizim ekibi yakindan takip ediyormus, ozellikle bir isim medyaya dustugunde gidip teklif yaptigini cumle alem biliyor. Belki Vecino ismini ortaya atip oradan gizlice Sanchez ve Ndombele'yi bitirdik. Cunku bizim muhabirler bu iki isimden de habersizdi. Ne zaman Fabrizio ve diger yabanci basin girdi, ondan sonra bizimkiler uyandi.

Bir de soyle dusunmek lazim: Lazio ve Inter'de yillarca oynamis bir oyuncuya teklif gelecek, ama onlarin medyasinda 0 haber olacak? Bu mumkun mu ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt