Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.737
- 40.482
- 3.413
Hazirlik maci ayarlayin aloo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim 15 yaşındakiler daha çocuk oluyor yav. Vücut kafadan gelişmemiş, o nadiren olabilecek durum bence tamamen genlerden kaynaklı.Simdi bu yas konusu acilmisken aklima United'daki Garnacho olsun, Barcelona'daki Yamal falan aklima geliyor. Adamlar 17-16 yasinda A takimda forma sansi veriyor bu cocuklara. Gecen hafta Belcika liginde bir takim 15 yasinda olan bir cocuga forma sansi verdi, cocuk uzaktan mermi gibi sut cekti ve gol atti hatta.
Keske bizde de 1 oyuncu soyle genc yaslarda forma sansi gorse de gururlansak. Adamlarin maclarinda bunu gorunce ister istemez biraz kiskaniyorum bizde niye olmuyor diye.
veciono degilde agoume torreirayı yedeklerdi ya.vecino nedirRakip karşılamada yine sorunlar olacaktır. Vecino transferi belki de Ndombeleden bağımsızdı. Sergio gitme ihtimali vardı diye düşünüyorum. Eğer gitseydi belki de Vecino-Tore kurulup önlerine Ndombele atılarak daha rahat etmesi sağlanacaktı
Ocakta bonservisini aldi barça yaz ayında 18'ini doldurunca gitti emre.Emre Demir’de o halde profesyonel sözleşme imzalama şeysi 2022, ben niye daha önce hatırlıyorum hatta bunların sosyal medyadan veda mesajı yok muydu.
O nasıl oldu
Bizim muhabirlere bakarsak hic oyle dedigin gibi durmuyordu. Sergio kalacak dendi, Vecino haric transfer yok dediler. Oyle olunca yangin tayfa cikti ortaya.Rakip karşılamada yine sorunlar olacaktır. Vecino transferi belki de Ndombeleden bağımsızdı. Sergio gitme ihtimali vardı diye düşünüyorum. Eğer gitseydi belki de Vecino-Tore kurulup önlerine Ndombele atılarak daha rahat etmesi sağlanacaktı
ndombelenin şarkısı ne olacak?
bana hala saçma geliyor. taraftar tepki gösterdi diye hee tamam gelin 9.5 sancheze 15 de ndombeleye mi basalım ediler yani. bu işte bi saçmalık varBizim muhabirlere bakarsak hic oyle dedigin gibi durmuyordu. Sergio kalacak dendi, Vecino haric transfer yok dediler. Oyle olunca yangin tafya cikti ortaya.
vecinoyu cenk ergun yumurtladı,herhalde.ondan karısıklık oldu.transfere sadece erden timur bakmıodurbana hala saçma geliyor. taraftar tepki gösterdi diye hee tamam gelin 9.5 sancheze 15 de ndombeleye mi basalım ediler yani. bu işte bi saçmalık var

Benim sahsi dusuncem, Vecino ismi yemdi. Nasil yem diye sorarsan;bana hala saçma geliyor. taraftar tepki gösterdi diye hee tamam gelin 9.5 sancheze 15 de ndombeleye mi basalım ediler yani. bu işte bi saçmalık var