Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.607
- 73.143
- 5.188
emin de kendisi gitmek istedi sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altyapıdakiler listeye yazılmasada oynayabiliyor. Gideceği belliymiş listeden adam eksilmesin diye yazmışlar. Emini yazmasan Halil dısında birini daha çıkarman gerekecekti.Giden olursa yerine ekleme gibi birşey olabilir diye düşünüyorum.
Seneye kesin çıkmamız lazım eğer tüm opsiyonlar gerçekleşirse baya kayıp olacak. Yazık olur.Bankalar ile olan anlaşmadan çıkana kadar girişlerimizi limitlemeye çalışıyoruz.
hımmm anladım düşünüyorum da defans hattı rotasyonunda nelsson sanchez kaan ayhandan başka kalmadı sanırım giderse.Altyapıdakiler listeye yazılmasada oynayabiliyor. Gideceği belliymiş listeden adam eksilmesin diye yazmışlar. Emini yazmasan Halil dısında birini daha çıkarman gerekecekti.
Abdülkerim var onu unutmuşsunuz. 4 kişilik rotasyon ideal bence.hımmm anladım düşünüyorum da defans hattı rotasyonunda nelsson sanchez kaan ayhandan başka kalmadı sanırım giderse.
Kaan artık os rotasyonunda yerli Torreira yedeği bence. O yüzden tek yerli yedekle gidilmeyeceğinden mutlaka yerli çekeceklerdirAbdülkerim var onu unutmuşsunuz. 4 kişilik rotasyon ideal bence.
Saçma sapan tr kupasinda da bu oyunculari oynatirsak ağır söverimAbdülkerim var onu unutmuşsunuz. 4 kişilik rotasyon ideal bence.
Pardon doğru , şampiyonlar ligi için yeterlidir. Beni lig düşündürüyor nasıl oynayacağımız.Abdülkerim var onu unutmuşsunuz. 4 kişilik rotasyon ideal bence.
Sol taşşağı olamazlar Nelsson’unRoss, Emin, Metehan şunlardan biri düzgün dönsün de Nelsonu sattıktan sonra stoper aramayalım
Eyvah mk ya eyvahNdombele Limitini kirarsa Pogba dan bile daha yetenekli
Pogba demisken kardesi Voodo uyguladiktan sonra bir daha kendine gelemedi
Forumda Voodo uygulayabilen var mi
4 stoper oynayabilen oyuncu var kadroda 5.'de alt yapıdaki bir stoper olur Ali Yeşillyurt yada kim iyiyse o olur. Alt yapıdaki oyuncuları zaten CL listesine yazmana da gerek yok.hımmm anladım düşünüyorum da defans hattı rotasyonunda nelsson sanchez kaan ayhandan başka kalmadı sanırım giderse.