Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyapıdakiler listeye yazılmasada oynayabiliyor. Gideceği belliymiş listeden adam eksilmesin diye yazmışlar. Emini yazmasan Halil dısında birini daha çıkarman gerekecekti.
hımmm anladım düşünüyorum da defans hattı rotasyonunda nelsson sanchez kaan ayhandan başka kalmadı sanırım giderse.

Ziyechin dönmesi neden uzun sürer deniyor ? Bu adam onyekuru tarzı slim bir adam kas kitlesi yoğun bir oyuncu değil eğer sakatlığı yoksa kısa sürede döner bence

Şampiyonlar Ligi için kaliteli rekabetçi bir kadro kuruldu Erden Timur başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım

Şimdi sıra lig için birkaç alternatif transferi yapmakta sakatlık ve cezalı durumlarını ve kontenjanı düşünürsek sıkıntı yaşayacağız

Metehan umit milli takımda ortasaha oynuyo artik😀

Westerlo kim Allah aşkına ya. Heriflerin bütün trasnfer rekorlari bu sene olmus. O da 5.5m a Hırvat santrafor almislar. Bundan önceki en yüksek ödedikleri bonservis rekoru 1m euro ile Halil Akbunar 😂 gerisini siz düşünün. Bu herifler Emin e oyle 7-8 falan imkansiz vermez. Boşa gönderiyoruz. Belçika Ligi stoper gelişimi için kötü bir lig bence. Hic değilse İtalya veya championshipe falan yollasaydik

hımmm anladım düşünüyorum da defans hattı rotasyonunda nelsson sanchez kaan ayhandan başka kalmadı sanırım giderse.
4 stoper oynayabilen oyuncu var kadroda 5.'de alt yapıdaki bir stoper olur Ali Yeşillyurt yada kim iyiyse o olur. Alt yapıdaki oyuncuları zaten CL listesine yazmana da gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt