Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serbest olan sol beklerden herhangi birini alıp Kazımcan'la rotasyona soksaydık yabancı problemi de yaşamazdık pek.Mesela alırdık Blind'i max 2 milyona hem Kazım'ı da kaybetmezdik.Yani elimizde gayet potansiyelli bir genç sol bek varken neden gidip 26 yaşında oynaması gereken bir adamı aldık hiç anlamadım.Bu gereksiz transfer anketi varken de soruyu görünce direkt Angelino'lu şıkkı aramıştım.
Arda Güler bizde olsa demek ki bizimkiler gider yine maliyetli orta saha alırmış.

Ligde o kadar dandik takim var hic birinin mi Luyindama ya ihtiyaci yok. Fener olsa coktan gondermisti Yunanistan veya arabistana

Rize prensi ogulcan var birde demi ne yaygara kopmustu alabilmek icin birde topcu olsa kim getirdiyse ne gordude aldi anlamiyorum. Zamaninda yigit diye birini almistik sozde ruzgarin ogluydu

Davinson'u Nelsson yerine aldık zaten. 4. stoper için demek istemiştim. Şu an hiçbiri güven vermiyor mesela. Biraz oynasalar belki seviyeleri yükselir.

Davinson'dan sonra yeni sezonda başka stopere daha para harcamayalım yani. Kazma oldukları için paranın geri dönüşü pek olmuyor.
Emin iyi yav en azından 4 olur

Ross toparlar mı bilmem

Metehan -

davinson sanchez sampiyonlar ligi için alındı.niye bu kadar kafa yordunuz?abdulkerimle 3 kulvarda elek olmak mı istiyodunuz yoksa?nelson kaldı.25-30 milyonluk teklif geldiğinde gidebilir seneye

serbest olan sol beklerden herhangi birini alıp Kazımcan'la rotasyona soksaydık yabancı problemi de yaşamazdık pek.Mesela alırdık Blind'i max 2 milyona hem Kazım'ı da kaybetmezdik.Yani elimizde gayet potansiyelli bir genç sol bek varken neden gidip 26 yaşında oynaması gereken bir adamı aldık hiç anlamadım.Bu gereksiz transfer anketi varken de soruyu görünce direkt Angelino'lu şıkkı aramıştım.
Arda Güler bizde olsa demek ki bizimkiler gider yine maliyetli orta saha alırmış.

Aynen öyle, potansiyeli olan bir genç bir yabancı alsaydık şuan sıkıntı olmazdı

Aynen öyle.

Kulübümüzün ödeyeceği yıllık rakam belli. O rakam dolana kadar gelirlerin %50'sine temlik koyuyor banka. O limit geçildikten sonra gelirlerin %50'sine koymuyor.

Ödeyeceğimiz para da 600 milyon civarı olması lazım. Yaklaşık 20 milyon euro gibi. Sponsor anlaşmaları, forma satışları, Kombine satışları. Belki bunlardan bile dolmuştur o yılki ödeme rakamı.
Bu sene 400 dü de seneye bilmiyorum reis ama artıyor her yıl. Faiz artışı da bizi olumsuz etkiledi ödediğimiz faiz oranı arttı.

davinson sanchez sampiyonlar ligi için alındı.niye bu kadar kafa yordunuz?abdulkerimle 3 kulvarda elek olmak mı istiyodunuz yoksa?nelson kaldı.25-30 milyonluk teklif geldiğinde gidebilir seneye
Stoper tandeminde iki partnerin birbirlerine uyumu oyuncuların bireysel kaliteleri kadar önemli olduğu icin.
Bunun icinde genelde orada pek rotasyon yapılmamalı fikri hakimdir.

sanchez sagbekte de oynayabilyomus.boey olmadıgında...

sanchez---nellson-abdulkerim-kazımcan da olur bazen

Ben ilk oyle dusundum hani bu anlasmaya para kaptirmamak adina uzatiyoruz gibisinden. Seneye bir degisiklik olacak diye okumustum o sebeple bir ilgisi vardir saniyordum.
Bir bölümü için mantıklı, gelecek sezonki borcu direkt ödemiş olacağız da bence bilerek yapmadık, en azından hepsi için.

bakın ümit milli takımda sagbekte göztepeli bi cocuk var,ugur kaan yıldız,fiizğide fena degil.o da alınabilir.fb altyapı cıkıslı ama şu an oynuyor

sen olsan kalır mısın

5 ortasaha var 6. olarak bile alt yapıdan bir çocuk yerine berkay ismi filan geçiyor

yunusa istediğimiz kadar kızalım da admaın önüne tam 4 oyuncu alındı 2 sezonda
Yunus'a ciddi şans verildi. O şansları değerlendiremedi, Yunus şans bulamadı demek yanlış olur.

uguru da fbnin geri alma hakkı var,yaş o iş.en iyisi ayberk karapo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt