- 2 Temmuz 2011
- 138.246
- 59.001
- 5.488
ertan ortalıgı karıstırdı,neyse ali turap degere bindi bu sayede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene hem Ndombele hem de Ziyech'in isimleri geçmiş T.Nöbeti başlıklarında
Her ikisi de ulaşılmaz hedefler olarak görülmüş
İlginçtir.. bir rtaşımız ikisini aynı post içinde şu şekil zikretmiş
Yine ilginçtir bakın nasıl bir orta saha kurmuş..
Sonradan ceza almış o ayrı
@Mustafa Dural rtaşımız da doğum gününde mumları üflemeden Toreira veya Ndombele dilemiş
Taa geçen sene
Hocaları belli olmadan ordan oyuncu alışverişi zorBaşakşehir sağ bek konusunda ciddi sıkıntı yaşıyor o yüzden Dubois'i %100 istiyorlardır burada istekli olan taraf Başakşehir onlarında iyi bir teklif yapmaları lazım yoksa gidip 1 sene Pendikspor'a kiralasak seneye yine satarız.
Fener Beşiktaş ve TS öyle (19-20 civarı onların)Bu tür anlaşmalar örnek veriyorum ev kredilerinde olduğu gibi belirli bir süre verilen dönemin faizine sabitlenmiyor mu?
?ulan fark yiyeceğimiz maça 400 euro bayılacağım
hayatımın en kötü günü loading
Nevzat yilan gibi her bilgiye ulasabiliyor. (yersen)yalanına boydan gireyim
Ekli dosyayı görüntüle 219310
Sabit faiz böyle büyük rakamlarda ve bu kadar uzun sürelerde zor. Ev kredisi çok özel bir kredi. Onun gibi 120 ay vadeli bir kredi sabit faizle artık olmaz. Bilmiyorum ama şimdi bile 120 ay vadeli kredi yoktur sanırım morgage de. Vade sayısı azalmıştır. Kredi tutarı da düşüktür. Ben 2011 de evimi alırken sanırım evin %80 ine kredi çekmiştim.Bu tür anlaşmalar örnek veriyorum ev kredilerinde olduğu gibi belirli bir süre verilen dönemin faizine sabitlenmiyor mu?
yanindaki y kafa kimRamos formayı giymiş
![]()
Yariano Diazyanindaki y kafa kim