Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teteye 2.5 3 milyon maaş verdik.Kimse izlemeden uçup kaçar diyordu.Cl gelirleri maaşlara gider artık.

abi gündüz vakti icip icip girmeyin la su foruma

ite köpege malzeme vermek disinda baska bir ise yaramiyorsunuz

O arkadaşın bütün mesajları sorunlu. Oyuncumuza hakaret ettiği bir mesajı raporladim.

keremin oyunundan nefret etsemde hakkını yemem. adalet kişiye göre değişmez.

ziyech, zaha, tete cart curt önce çıkıp kero kadar top oynayacak hak ediyorlarsa formayı alacak. öyle 2 yıldır double double yapan topçuyu kesmek kolay değil.

Teteye 2.5 3 milyon maaş verdik .Kimse izlemeden uçup kaçar diyordu.Cl gelirleri maaşlara gider artık.

Tete kamp yapmadı, forma girene kadar erken konuşmamak lazım. Ben erken konuşanların pişman olacağını düşünüyorum. Keremle kıyaslanması da doğru değil çünkü an itibariyle Kerem ligde banko 11 olmak durumunda. Birbirinin rakibi de değiller mevki itibariyle.

Beyler Tete nasıl sizce ?Işık verdi mi ?

Bence ışık verdi %100 e çıktığında o atamadığı çalımları da atıp taraftarın sevgilisi olacaktır diye tahmin ediyorum. İnşallah.

keremin oyunundan nefret etsemde hakkını yemem. adalet kişiye göre değişmez.

ziyech, zaha, tete cart curt önce çıkıp kero kadar top oynayacak hak ediyorlarsa formayı alacak. öyle 2 yıldır double double yapan topçuyu kesmek kolay değil.
Kerem'in eksikleri ilk dokunuş, top kontrolü ve pas şiddeti. Bir de eline beline koyup kaptırdığı topu takip etmeyebiliyor.

Artıları bunlardan fazla. Bu eksikliklerinin üstüne gidip çalışırsa çok büyük bir oyuncu olabilir. Lakin ilk dokunuş olayı çalışarak halledilebilir mi bilemiyorum.

Zaten Türk futbolcusunun en büyük handikapı bu topa ilk dokunuş olayı. Altyapılarda bunun üstüne düşülmesi lazım.

Kerem atikliği ve dinamizmi ile skora direkt etki ediyor ve ligde kesilemeyecek kadar önemli bir adam. Fakat takım oyununda aksayabiliyor.

Teteyle kıyaslanması ise abesle iştigal bölgeleri farklı, biriyle kıyaslanacaksa da Zaha ile kıyası daha mantıklı

Olm bu Dombele top oynasa dilosu oluruz yav, napıp edip kendine getirmek lazım. Bizim için kudurmalı.
Ndombele nın prime dönemi inanılmaz. Zamanında 60 milyona alındığında kelepir denmiş... Toparlarsa icardi ve torreira san daha büyük bir etki yaratır. Toparlanır mı ama orasını bilemiyoruz. Onun için sadece 1 mentör alıp koymak gerekli. Saha içi saha dışı hayatını yönlendirebilecek her an yanında olacak biri... :)

Sevgi ile çözülebilir bir ihtimal...

4-4-2'ye kırılan 3-5-2 veya 4-3-3'e kırılan 3-4-3.

Şampiyonlar Ligi'nde buna hiç uzak değiliz.

Opera Anlık Görüntü_2023-09-05_130858_www.sporx.com.png

Opera Anlık Görüntü_2023-09-05_131110_www.sporx.com.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt