Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada dzekoda pisliğin tekiymiş
hiç bilmiyordum yeni öğrendim

interde adamdan herkes nefret ediyormuş

onanayla antremanda tekme tokat kavgalarıda varmış

saha içinde ise bir maçda herkesin içinde kavga etmişler

mhy kesin tadicle dzekoyla aratı iyi tutar
tam yancı karakter çünki :)
O değilde Ankaragücü'nün buz gibi penaltısı güme gitti, hiç konuşulmuyor ya ona yanıyorum.Bize olmuş olsa 1 yıl konuşulurdu.Resmen %100 penaltı.Ayrıca FB'nin defans evlere şenlik.Ne zaman karşısına baskılı oynayan bir takım çıkacakta izleyebileceğiz.Çok meraktayım.

Önceki nöbet kapandığı için yarım kalmış buradan cevaplayayım bazen çok aktif olmayan üyelerin dozu aşırıya kaçan mesajlarına karşı biz de aşırı tepki verebiliyoruz o açıdan kendi adıma özür dilemek istedim
@Burak Karaduman

Doktor bey nazikliğiniz için çok teşekkür ederim. Asıl ben özür dilerim , bundan sonra kelimelerime daha çok dikkat edeceğim.
Daha güzel, seviyeli ve eğlenceli bir forum ortamı olmasına katkıda bulunmaya çalışacağım.

İlk golümüzde ortayı Demirbay'ın kafaya atan Tete, yine Molde maçında son golde geri pas yerine Barış'a pası verip golü getiren atağı başlatan da Tete idi. Levent Tüzemen'in bu güne kadar doğru çıkan bir haberi var mı?
Anlatamazsın kimseye abi uğraşma. Bende Rashica mutlaka gelsin diyenlerdenim ama böyle bir karşılaştırma yapmak çok saçma.

Ayrıca Tete güzel bir fırsat transferidir. Bir önceki fırsat transferimiz Zaniola'dan para kazanıp (maliyetinin 3'te 1'ini kiralama ücreti olarak 6 ay içende geri aldık. Opsiyon devreye girerse çok daha fazlası gelecek inşallah) yerine 1 yaş küçük, potansiyelli bedavaya oyuncu ekledik kadromuza.

Tete isim olarak Zaha ve Hakim'den küçük olduğu için kolay yiyeceğini sanmış olanlar var. Şu an kimseyi Rashica ile karşılaştırmaya gerek yok ama eğer karşılaştıracaksak bu isim Hakim Ziyech olmalı. Arkadaş mutlaka birine laf edecekse ona laf etsin. Oynayan adama laf etmek saçma oluyor biraz.

Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele ve Davinson Sanchez takıma fizik ve form olarak tam hazır halde dahil olduğunda bu takımın en üst sınırının, potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum.
Zaha ve Ndombele’ye ayrı bir ilgi göstermek, gerekirse ülkeye ve lige uyum sağlamaları, takımı sahiplenmeleri ve motive olmaları için birebir alakadar olacak bir mentör de tutmak faydalı olabilir.

Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele ve Davinson Sanchez takıma fizik ve form olarak tam hazır halde dahil olduğunda bu takımın en üst sınırının, potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum.
Zaha ve Ndombele’ye ayrı bir ilgi göstermek, gerekirse ülkeye ve lige uyum sağlamaları, takımı sahiplenmeleri ve motive olmaları için birebir alakadar olacak bir mentör de tutmak faydalı olabilir.
Umalımki bu süre kısa olsun.En azından ŞL maçlarına yetişsinler.

Şimdide Tete'ye bonservis bedeli muhabbeti çıktı.Eğer böyle birşey var ise "12Milyon Euro gibi" ,Rashica sürekli karşımıza çıkacaktır. Bu hafta Tete :0 Rashica :1 yazdı deftere:)
Tüzemenenin 1840 lardan beri salladığı kolpalara inanmayalım rtaş.

İyi oynayan her oyuncuya zam yapılacaksa kötü oynayandan da iade alalım takımda maaşı tartışmaya açılacak tek adam Boey'dir şu an itibariyle. Her oyuncu atladığı seviye bakımından hak ettiği maaşı alıyor zaten daha fazlasını isteyen varsa kendini İngiltere, İtalya vs. yükseltip daha fazlasını kazanabilir.

Tüzemenenin 1840 lardan beri salladığı kolpalara inanmayalım rtaş.
Birşey söyleyim mi; Şu 2 aydır sürekli içeriden kaynaktan membadan,suyun dibinden bilgi alıyorum , çok sağlam membam var diyen güruh'un tümü sınıfta kaldı.Bunun içine kimi koyarsan koy,say sayabilirsen.Hepsine koca 1 sıfır.Tüm kanallar,yüm dijitaldeki yayınlar topu sınıfta kaldı.Bence kesinlikle yenilenmeliler.Biz nerede hata yaptık demeliler.Yaparlar mı çok zor.Dün akşam spor gazetesi yayın yönetmenini bir dinlesen evlere şenlikti.Yazık.Resmen bu yaz iyice battılar.

Mitçö Pendik işi olmalı yoksa fb Crespo'yu kiralayacak sözleşme uzatıp

Tüzemen denen herifi divanda itin götüne sokmak gerekir. Nerede yalan haber var onda, nerede gencecik Galatasaray futbolcusunu aşağılama onda.

daha başlamadık bile transfere )
FaceApp_1693795481497.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt