Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı transferi bu saatten sonra olmaz olursa gurbetçi + yerli oyuncular üzerine olur. Avrupa'ya kadroları veriyoruz artık birini çıkaramayız.

Yerli sayılması için Türk MT eligible olması gerekiyor (bu sene açılan Türki Cumhuriyetler ve Mavi Kart kontenjanını saymazsak)

Muslera zaten Uruguay'la milli olduğu için başka ülkeyle milli olamıyor. O yüzden yerli sayılması namümkün

Eğer 21 yaşından küçükken en fazla 3 kez milli olmuş olsaydı sonradan değiştirebilirdi takımını. Donk o şekilde Hollanda'dan Surinam'a geçmişti örneğin
Yav ev alarak vatandaş oluyor millet. Ev diyorum. Çifte vatandaş olduktan sonra, Türk pasaportu olmasına rağmen Türk vatandaşı sayılmıyor mu? Milli takımdan filan bahsetmiyorum. Gerekte yok zaten ona.

Resim

Yav ev alarak vatandaş oluyor millet. Ev diyorum. Çifte vatandaş olduktan sonra, Türk pasaportu olmasına rağmen Türk vatandaşı sayılmıyor mu? Milli takımdan filan bahsetmiyorum. Gerekte yok zaten ona.
Nolcak Türk vatandaşı olunca. Neyi başarcaz adamı Türk vatandaşı yaparak.

Bir diger temennim de maclarda fark acildiginda ilk gireceklerden birisi Efe olmali ve hatta Ali + Berk

Bir diger temennim de maclarda fark acildiginda ilk gireceklerden birisi Efe olmali ve hatta Ali + Berk
Efe konusunda bencede artık vakti geldi. Barcelona Lamine Yamal'ı 16 yaşında 11'e koyabiliyor. Efe içinde artık şartlar var iyi takımda kendini daha iyi gösterir yeteneklerini net görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt