Ege Aslan
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 3.677
- 1.645
- 1.893
İyi adam bizim ligde her türlü iş yapar.
adam 2 metreymiş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi adam bizim ligde her türlü iş yapar.

Akşama görürüz kim olacak kim olmayacak kestirmek zor.CL kadroya onu mu yazdik

Yaw o cocuk da aygir gibi.Efe konusunda bencede artık vakti geldi. Barcelona Lamine Yamal'ı 16 yaşında 11'e koyabiliyor. Efe içinde artık şartlar var iyi takımda kendini daha iyi gösterir yeteneklerini net görürüz.
Te allam. Yerli sayılması için Türk MT havuzunda olabilmesi gerekmektedir. Zaten ben de ilk verdiğim cevapta 5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlattım.Yerli saydoracak
Alt yapı kontenjanıCL kadroya onu mu yazdik
Mavi kartı olanlardan bahsediyor.Te allam. Yerli sayılması için Türk MT havuzunda olabilmesi gerekmektedir. Zaten ben de ilk verdiğim cevapta 5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlattım.
Olay pasaport değil.
Zaha left, Kerem rightzaha ile kerem oynar tete hamle oyuncusu olur. yabancı hayranlığına son verelim
Mavi Kart öyle alınmıyor. En fazla üçüncü derece üstsoyların yurtdışında naturalized Türkler olacak ki alasınMavi kartı olanlardan bahsediyor.
En mantıklısı boeyMavi Kart öyle alınmıyor. En fazla üçüncü derece üstsoyların yurtdışında naturalized Türkler olacak ki alasın
Ziyech'in top kaybindan sonra (kendisin olmasa bile) yaptigi pres ve aktif defans kendisinin bir özelligi bu arada. Ajax'ta en aktif defans yapan ofansif oyuncusuydu senelerdir. Tembel görüntüsü versede biraz zorlama cool yapmasiyla, oyun içinde hiç tembel degil.Kerem top kaybetse de kazanmak için mücadele de ediyor sonrasında.
Zaha, Ziyech ve Tete o kadar insiyatif alıp kaybetmezse o zaman keseriz.