Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha C. Palasdeyken defansa yardım ediyor muydu, yoksa free role mu vardı sr @Hayri Cund

baya ediyodu
mesela geçen sene olise öbür kanatta bana ne a. diyip denize atlayan adam gibi takılırken zaha hala defansa yardım ediyodu
30 yaşından sonra ve daha hücumcu bi takımda o denli özverili olur mu defans konusunda bilmiorum. olmayabilir. hele daha çok sakatlanmağa başladığını düşünürsek. ama oyun mentalitesi olaraktan defansa yardımı heç aksatmıyan bi adamdır.

F5SYnGdWAAAliIO

Yabanci sinirinin oldugu yerde Abdulkerim hayatta kesilemez, imkani yok. Daha da parlatip satmayi dusundugumuz takimimizin en degerli parcalarindan biri Nelsson da kesilemez. Sanchez gibi ust duzey bir stoper de o maliyetle kulubede bekletilmez. Buradan sunu tahmin ediyorum. Ya uclu savunmaya gececegiz ya da Abdulkerim'den sol bek yaratacak hoca.

Abinin İran sınırında -35 derece soğuk ve bel hizasına kadar gelen karda sırtında 30 kilo çanta ve tam teçhizat saatlerce arazide kalıp, İran sınırını baştan sona intikal etmesi suretiyle yapmış olduğu askerlği ile ilgili fikirlerin?
Hayatımın yarısı Batman'da geçti benim ne anlatiyon.

8+3 illetini bu milletin başına saran herkesin abv

bu ne lan böyle

resmen çıkmaz sokak

hiçbirşekilde ideal kadroyu kuramıyorsun

muslera-günay yapsan bile olmuyor lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt