Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligin bu kadar kalitesizleşmesi bizim aleyhimize maalesef.

fb ittirmeler ve takımların kötü olmasından dolayı kolay puan kaybetmeyecektir

2016daki falan gibi olsa lig yabancı sınırının olmadığı anadolu takımlarının güçlü olduğu senaryoda çok rahat şampiyon olurduk bnc

2016daki falan gibi olsa lig yabancı sınırının olmadığı anadolu takımlarının güçlü olduğu senaryoda çok rahat şampiyon olurduk bnc
Ligin başını çok önemsememek lazım milli aradan sonra Anadolu kulüpleri toparlar ligin son bölümü 4 takım düşecek geçen seneden daha zor olur.

Ligin başını çok önemsememek lazım ortasına doğru Anadolu kulüpleride daha iyi seviyeye çıkacak ligin son bölümü 4 takım düşecek geçen seneden daha zor olur.
hocaları da yok geçen yıldan kötü oynuyorlar geçen yıl derbilerde kötü olsalar da küçük maçlar için iyi sistem oturttu bence JJ

Harbiden nerede Cernatlar Batallalar, 5 saniyede kaleye giden siyahi kanat oyuncuları falan. Gradel ve Fofana bile kadayıf olmuş.

Anadolu takimlari bayagi geriledi gercekten

Bir kac takim haric

Kayseri’nin oturmus kadrosu var 2 yildir,bu aslinda bir avantaj bana göre

Adanademir iyi takim olmus kluivert önderliginde

Rize’nin kadro zayif ama teknik direktörleri iyi bu yüzden sistem takimi olabilirler

Ve belki son olarak Konyaspor’i yazabilirim etkili bir takim

Beni tek korkutan sey akil almaz sekilde kollanmalari

Her zaman kollaniyorlardi ama gecen seneden beri cok ekstrem bir seviyeye geldi. Bu sene dahada fena olacak gibi.

Hakemler biraz daha adil olsa güle oynaya sampiyon oluruz zaten.

biliyorum çok üzüleceksiniz ama bu kararı vermek zorundaydık.keramettin abiyle aramızdaki abi-kardeşlik ilişkisi daha fazla zarar görmesin diye kendisinden 1 hafta alıntı yapmama kararı aldım,bu karar onunda bilgisi dahilinde.

ayrca kendisine bi süre ona olan sevgimi belirten kalp emojileri veremeyecegim.cunku bu sevgiyi uluorta göstermek bu kardeşlik münasebetine nazar degdiriyor

mertens katara gidip cl listesinden cıkarsa yerine alacagımız oyuncu yazılabilyo mu?

Şu ana kadar bir tek Beşiktaş'ın Pendikspor'a puan kaybetmesi sürpriz oldu onun hariç normal gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt