Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Bizim antremanlar ne zaman başliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun baslıyo dedilerBizim antremanlar ne zaman başliyor?
Bizim antremanlar ne zaman başliyor?
Bende öyle hatırlıyorum da ondan sordumbugun baslıyo dediler
sıkıntı şu.erden timuru terimleştirip fatih terim kadar degerli gören tayfa (ki bence de erden timur cok degerli) fatih hocadaki gibi eleştirilmesine müsade etmiyo.bitane dingil bana dayattı twitterda düşüncemi kabul edecen dye,dedim defol git mal oglu mal.hatalarında da konusacagız erden timuru dedimkim saldırıyor timura kral.
bizimkilerden başka saldıran yok
40 yılda bir defa yaradılarHerkes halukla gökhana salliyor ama onlarin o haberi yapmasi isimize yaradi gibi.
Altyapı muhabbeti de ısıtip ısıtıp önümüze geliyor her ay. FT geldi süre vermedi Torrent geldi vermedi Okan hoca geldi vermedi. Hepsi mi genç oyuncu düşmanı. Oynayacak seviyede değiller demek ki. Sanki takımdan ayrılan gencolar orda burda coşuyor da biz süre vermiyoruz bir tej
efe ve gökdeniz milli takımda şu an.yana yakıla solbek ararken kadir subası da orda,yalın dilek var yine pivot santrafor olarak ki a takımla calısmalı normalde.efe akmanı kupa maçlarında takıma monte etmek lazım
bu çocuk avrupadaki kulüpler tarafından izleniyor
elimizde böyle bir cevher varken artık formayı vermeliyiz
ligte de skoru aldıktan sonra zaman zaman alışması için son 10-15 dk oyuna atılabilir
efeye laf ettirmem, oynatacacak seviyeye getirmek hocaların işi. kumaş felaket kaliteli çocuktaAltyapı muhabbeti de ısıtip ısıtıp önümüze geliyor her ay. FT geldi süre vermedi Torrent geldi vermedi Okan hoca geldi vermedi. Hepsi mi genç oyuncu düşmanı. Oynayacak seviyede değiller demek ki. Sanki takımdan ayrılan gencolar orda burda coşuyor da biz süre vermiyoruz bir tej