Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabri sarıoglu bey arda hacısalihoglunu niye almadın u 18e?sagbek arıyoruz yerli,sen 2006 dogumluların en iyi sagbekini milli takıma almıyon

Ufak bi hesapla dombele ve sanchez 2.5 ay sonra okan hocamın sahadaki dizilişlerinde kendilerine yer bulacaktır.

Altyapı muhabbeti de ısıtip ısıtıp önümüze geliyor her ay. FT geldi süre vermedi Torrent geldi vermedi Okan hoca geldi vermedi. Hepsi mi genç oyuncu düşmanı. Oynayacak seviyede değiller demek ki. Sanki takımdan ayrılan gencolar orda burda coşuyor da biz süre vermiyoruz bir tej

kim saldırıyor timura kral.

bizimkilerden başka saldıran yok
sıkıntı şu.erden timuru terimleştirip fatih terim kadar degerli gören tayfa (ki bence de erden timur cok degerli) fatih hocadaki gibi eleştirilmesine müsade etmiyo.bitane dingil bana dayattı twitterda düşüncemi kabul edecen dye,dedim defol git mal oglu mal.hatalarında da konusacagız erden timuru dedim

Altyapı muhabbeti de ısıtip ısıtıp önümüze geliyor her ay. FT geldi süre vermedi Torrent geldi vermedi Okan hoca geldi vermedi. Hepsi mi genç oyuncu düşmanı. Oynayacak seviyede değiller demek ki. Sanki takımdan ayrılan gencolar orda burda coşuyor da biz süre vermiyoruz bir tej

İMPARATOR HARİÇ HEPSİ DÜŞMANN

Nelsson mu oynar sanchezmi diye düşünmeyin o bölgede banko olduklarını düşünemezler artık , rekabet geldi felaket derecede hayır var bu işte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

efe akmanı kupa maçlarında takıma monte etmek lazım

bu çocuk avrupadaki kulüpler tarafından izleniyor

elimizde böyle bir cevher varken artık formayı vermeliyiz

ligte de skoru aldıktan sonra zaman zaman alışması için son 10-15 dk oyuna atılabilir
efe ve gökdeniz milli takımda şu an.yana yakıla solbek ararken kadir subası da orda,yalın dilek var yine pivot santrafor olarak ki a takımla calısmalı normalde.

efeye laf ettirmem, oynatacacak seviyeye getirmek hocaların işi. kumaş felaket kaliteli çocukta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt