Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1693992764885.webp

şampiyonlar liginde böyle bir kadro düşünüyorum

Efe zaten suan 17 yasinda o yuzden A takimla mumkun oldugunca beraber calisip ara sira maclarin son 10 dakikasinda falan forma verilse iyi olur.

Hamza da 18. Bu sene de kalmasinda sorun yok lakin hoca bence onu hic oynatmayi dusunmuyor. Belki devre arasinda 1. lig'e 6 ayligina kiralik gonderilebilir.

istanbulda hava nasıl?akşam mı olacak antrenman

Van de beek mertens yerine gelsin isterdim, yaşı genc
Yaşı genç ama daha çok 8 numara tarzı bir oyuncu.

Mertens takım için önemli bir karakter bence.

Eğlenceli ve saygı duyulan bir isim.

Ziyech katkı vermezse ikamesi yokken gönderilmez. Sene sonu futbolu bizde bıraksın.

Bırakınca Ziyech tutarsa devam edilir ve genç biri alınır.

Ziyech tutmazsa oraya farklı biri gelir.

Cumartesi makedonya ile maçı var italyanin.zaniolo izleyelim

Simdi bu yas konusu acilmisken aklima United'daki Garnacho olsun, Barcelona'daki Yamal falan aklima geliyor. Adamlar 17-16 yasinda A takimda forma sansi veriyor bu cocuklara. Gecen hafta Belcika liginde bir takim 15 yasinda olan bir cocuga forma sansi verdi, cocuk uzaktan mermi gibi sut cekti ve gol atti hatta.

Keske bizde de 1 oyuncu soyle genc yaslarda forma sansi gorse de gururlansak. Adamlarin maclarinda bunu gorunce ister istemez biraz kiskaniyorum bizde niye olmuyor diye.

Halil’in CL kadroya bildirilememesi üzücü. Yunus kalsaydı ikisi birden olacaktı ve sanırım 24 kişi olacaktı kadro da.

Bakambu form tutar umarım.

6 maçta İcardi cezalı vs olursa gol bakımından sıkıntılı olur.

United maçında Zaha 11 çıkacak form durumuna gelmeli. Keza Ndombele de.

Oliveira ile kolay olmaz orta sahada mücadele.

Westerlo, Galatasaray'dan Emin Bayram'ı kadrosuna katmak üzere.

(Kersten Steurbaut / Gazet van Antwerpen)

Sirachan Nas'ta umarım Umraniyespor'da süre bulur.Takipteyiz.İnsallah yedekte oturtulmak için gitmemiştir.

Nelsson’suz CL kadrosu olmaz.

Sene sonu satılacak belli ki.

Reklamı yapılması için oynar en kötü.

Ayrıca onsuz defansın ne hale geldiği ortada.

Davinson 1 sene ne yapacak bakılmalı.

Emre Demir’de o halde profesyonel sözleşme imzalama şeysi 2022, ben niye daha önce hatırlıyorum hatta bunların sosyal medyadan veda mesajı yok muydu.
O nasıl oldu

Ndombelenin maç eksiği var,sabretmek zorundayız.ne teteye ne de ndombeleye sabır göstermeyecekseniz forumda canımızı da sıkmayın

Simdi bu yas konusu acilmisken aklima United'daki Garnacho olsun, Barcelona'daki Yamal falan aklima geliyor. Adamlar 17-16 yasinda A takimda forma sansi veriyor bu cocuklara. Gecen hafta Belcika liginde bir takim 15 yasinda olan bir cocuga forma sansi verdi, cocuk uzaktan mermi gibi sut cekti ve gol atti hatta.

Keske bizde de 1 oyuncu soyle genc yaslarda forma sansi gorse de gururlansak. Adamlarin maclarinda bunu gorunce ister istemez biraz kiskaniyorum bizde niye olmuyor diye.
Bu kadar kaliteli kadro kurup efe akman ve berk kizildemire güvenmiyorsa hala okan hoca utansın kendinden.kaliteli kadro içinde şans bulmalilar

Bu kadar kaliteli kadro kurup efe akman ve berk kizildemire güvenmiyorsa hala okan hoca utansın kendinden.kaliteli kadro içinde şans bulmalilar
Zaten yetenekli cocuklar yanlarinda iyi oyuncularla daha rahat gelisir. Zamaninda UEFA kupasini alan kadroya Fatih Terim 16 yasinda Emre'yi dahil etti, 17 yasinda'da ilk 11'e eklemeye basladi.

Umarim Okan Buruk da artik bu cesareti gosterir ve en gec onumuzdeki sene bir oyuncu kazandirmis olur A takima.

Efe zaten suan 17 yasinda o yuzden A takimla mumkun oldugunca beraber calisip ara sira maclarin son 10 dakikasinda falan forma verilse iyi olur.

Hamza da 18. Bu sene de kalmasinda sorun yok lakin hoca bence onu hic oynatmayi dusunmuyor. Belki devre arasinda 1. lig'e 6 ayligina kiralik gonderilebilir.
Ziraat Türkiye kupasında şans verebilir Okan Hocam.Aslinda Eyupspor'a gidecek diye haber çıkmıştı ama olmadı .Hamza Eyupsporda oynayabilirdi aslında.Cokta iyi olurdu.Bencede oynamayacak sa eğer kesinlikle biryerlere gitmeli .Corumspor bile olur.Yeterki maç pratiği kazansın.Otur otur iyice paslanacaklar.

Zaten yetenekli cocuklar yanlarinda iyi oyuncularla daha rahat gelisir. Zamaninda UEFA kupasini alan kadroya Fatih Terim 16 yasinda Emre'yi dahil etti, 17 yasinda'da ilk 11'e eklemeye basladi.

Umarim Okan Buruk da artik bu cesareti gosterir ve en gec onumuzdeki sene bir oyuncu kazandirmis olur A takima.
Bizde onu diyoz zaten abi her zaman,yedeklerle sahya sürülmez bu cocuklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt