Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.607
- 73.142
- 5.188
Komplike bir yapılanma içindeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren pasahan eminden daha iyi,emin gitsin oynasın.bosver:crushed::crushed::crushed: opsiyon olmaması gerekirdi
Verratti'yi Cl listesine almamışlar. Araplarda dönem kapandı mı? Fb zorlayabilir
Katılıyorum. Torreira ve Muslera da dinlendirilmeli.Rize macina Icardi filan goturulmemeli.
Bankalar ile olan anlaşmadan çıkana kadar girişlerimizi limitlemeye çalışıyoruz.Bizim bu kirala ve opsiyon koy muhabbetini sürekli kullanmamızın kasaya gelen para ile alakası bulunmakta mıdır ?
Zalgiris maçı yapmış.Ljubjana maci 1 gol 1 asist
Trabzon maci 1 asist
Antep maci 1 gol 1 asist
4. Asist hangi mactaydi
Seninle ilgili çok olumsuz istihbaratlar aldım son günlerdeeyüp eski öğrencim, ona laf eden bana etmiş gibi olur
Ofiste çalışırken playlistimde denk geldim.
Tezahürat çıkmaz mı ya şunun melodisine ?
NdonPELEPele gibi
@Okan Özkan dır kesin, biz kendisiyle anlaştık. bi anlık vecino gafletine düşüp erden beye ayıp ettik.Seninle ilgili çok olumsuz istihbaratlar aldım son günlerde
Seneye bankalar birliği anlaşmasından çıkılması planlanıyor. Suan sattığın tüm oyuncuların parayı Bankalar Birliği hüpletiyor. Seneye çıkıldıktan sonra satış gerçekleşirse kasana para gelebiliyorBizim bu kirala ve opsiyon koy muhabbetini sürekli kullanmamızın kasaya gelen para ile alakası bulunmakta mıdır ?
Emin gidiyorsa mertens de gider o zamanGittiyse niye listeye yazdık. Ne saçma iş takimda yerli yok gibi bişey. Kupada falan rahst oynardı. Simdi kupada da sanchez apo falan mi oynatıcaz anlamadım ben
Ne alakaEmin gidiyorsa mertens de gider o zaman
Giden olursa yerine ekleme gibi birşey olabilir diye düşünüyorum.Gittiyse niye listeye yazdık. Ne saçma iş takimda yerli yok gibi bişey. Kupada falan rahst oynardı. Simdi kupada da sanchez apo falan mi oynatıcaz anlamadım ben