Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.963
- 48.287
- 4.933
Ofiste çalışırken playlistimde denk geldim.
Tezahürat çıkmaz mı ya şunun melodisine ?
Bundan çıksa çıksa yerel seçim şarkısı çıkar.
Işıldak şarkıyı keşfetmez umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ofiste çalışırken playlistimde denk geldim.
Tezahürat çıkmaz mı ya şunun melodisine ?
Oynama şansı yok gitsin. Böyle böyle bitiyor kariyerleri. Asıl sıkıntı bu yetenekli cocuklarımızı abuk subuk tesisi plan programı olmayan 3. lig takımlarına kiralamamız.Emin'in gitmesi çok kötü olur.
Alt yapıda resmen kazan kaynamış.
Sözleşmiş gibi satar adım gidiyorlar.
Fm zaten saçma. Ota boka isyan ediyorlar.Ben bu kadroyu fmde yönetemem, okan hoca nasıl yönetecek merak ediyorum
Emin gittiyse bi hamle olur oraya
Kaan artık os rotasyonunda yerli Torreira yedeği bence. O yüzden tek yerli yedekle gidilmeyeceğinden mutlaka yerli çekeceklerdir
Ben şampiyonlar ligi için dedim lig için genç stoper adaylarından birini katarız kadroya. Manisa'da ayberk karabo var mesela ya da altay'da oynayan efe sarıkaya var bu iki oyuncuya da ilgimiz vardı birisini kadroya katıp tamamlarız rotasyonu.Saçma sapan tr kupasinda da bu oyunculari oynatirsak ağır söverim
Ayberk karapo ve efe sarikaya dedilerBen bir de ortasaha ya da sagbek icin yerli hamlesi bekliyorum ozellikle.
Admirim bu bankalar birliği kulüplere ek gelir sağlanması amacıyla ortaya çıkan bir proje değil miydi en başta?bankalar birliği anlaşması tüm gelirlere el koyuyor
Senelik ödemen var onu ödersen kalanı beyanla harcarsın. 200 milyon euroluk adam satınca 100üne mi çökecek yani, borcum zaten o kadar.
Borcun ödenmeme ihtimaline karşı alınan önlem bu.
Bu tip kolpaları konuya taşımaya son verin.
bankalar birliği anlaşması tüm gelirlere el koyuyor
Senelik ödemen var onu ödersen kalanı beyanla harcarsın. 200 milyon euroluk adam satınca 100üne mi çökecek yani, borcum zaten o kadar.
Emin'in gitmesi çok kötü olur.
Alt yapıda resmen kazan kaynamış.
Sözleşmiş gibi satar adım gidiyorlar.
Yaklaşım 500 milyon tl ödeme yapıp, bu senenin ödemesini yaptık zaten haziran temmuz aylarında.bankalar birliği anlaşması tüm gelirlere el koyuyor
Gelecek gibi gözüküyor.Ayberk mi geliyor?
sen olsan kalır mısın
5 ortasaha var 6. olarak bile alt yapıdan bir çocuk yerine berkay ismi filan geçiyor
yunusa istediğimiz kadar kızalım da admaın önüne tam 4 oyuncu alındı 2 sezonda
değil. standart bir kredi yeniden yapılandırması.Admirim bu bankalar birliği kulüplere ek gelir sağlanması amacıyla ortaya çıkan bir proje değil miydi en başta?