Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Bir de çıkmışlar Galatasaray'ın 12 m euro'yu kurtardık diyorlar o gece Galatasaray'a zarar vermekten başka bir şey yapmadınız."
Haluktan bağımsız - o infial ve 250k tivit çok güzel bir olay değil - açıkçası yararlı oldu diye algılanan çok extrem ve negatif bir şeydi

Haluk Yürekli: "Sarri veto etmeyip Galatasaray taraftar tepkisinden dolayı geri adım atsaydı bu çok büyük skandal olurdu."

Erden timur sosyal medyaya hiç bakmıyorum dedi,bunlar niye hala konuşuyor

Haluk Yürekli: "Bir de çıkmışlar Galatasaray'ın 12 m euro'yu kurtardık diyorlar o gece Galatasaray'a zarar vermekten başka bir şey yapmadınız."
Nediyorsun be adam yılların bitik adamına 32 yaşındaki adama yatırım mı yapacaktık. Ya kapa ekranı.

rosenborg ve rennesden 2 orta saha almışlar

çağlar kesmen övmüş

benim hiçbir fikrim yok
Flavien Tait
diye bir herifin adı geçiyordu çok hızlıymış falan, visca style bir herif.
Biraz inceledim de bu sene biraz kereste'ye dönmüş gibi.
Samsunsporda ortama alışana kadar 1 ay geçer.

Ya ne saçmalıyor bu herifler. İcardi'ye ne dicekti Muslera'ya ne diyecekti yönetimden bize ne.

Biri şu kele söylesin Vecino çok iyi olsaydı fenerde araya girerdi. Fenerin bile araya girmediği bir adamı övdünüz lan başlatmayın ses tonunuzdan

Haluk Yürekli: "Hani beyler nerdesiniz, 2 gündür yoksunuz diyordunuz, korkaksınız diyordunuz, işte burdayız."

Gece haber çıkıyor sabaha kadar tepki vs. oluyor sonra iptal edilip aynı gün Ndombele geliyor inanmak güç açıkçası.

Kesin anlatır olarak değil - benimde isteğim anlatması.

Ne zaman Galatasray'ın eli güçleniyor, tam yıkıp geçecek yakalanamayacağız .... Bir olay oluyor , bir gündem oluyor (Aysal - Terim kavgası Demirörenle misal) futbol ve hedefe odak yokoluyor. Böyle şeyler olmasın diye inşallah sorulur ve anlatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt