Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halukların ne olduğu zaten belli geçen sene Torreira sürecinde tüm taraftara zıt gitmediler mi bu sene Burhancan'ın tarihi çalım tweetinden sonra gene insanları kandırmayın diye 1 saat konuşmadılar mı tek tek bu örnekleri daha da arttırım ama gerek yok. İşlerine geldiği gibi takılıyorlar olumsuz bir şey oluncada sinirlerini de taraftardan çıkarmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar.
Verdikleri haber tutmadı ya suçlu haber veren dışında ki herkes süperchatten dünyanın parasını kaldırırken iyi kendilerine 2 laf gelince kötü her yayın dünyanın parasını kaldırıyor o transfer dönemlerini hiç sevmeyen haluk bey bu dönemlerde.

Uygun maliyete Okay'ı isterim. Etliye sütlüye karışmaz efendi bir görüntüsü var gibi yıllardır bana öyle geliyor basından vs de uzak işini yapıyor. İyi mi kötü mü tartışılır ama yedek kulübesini güçlendirir. Championshipte de geçen sene 38 maçta oynamak illaki birşeyler kazandırmıştır kendisine.

önemli yerli oyuncuları gönderdık ve hepsi epeyde süre alacaklardı bu yogunlukta

okan hoca nasıl onay verdi veya nasıl bir planı var merak ediyorum

- Ziyech-Tete-Barış ve ayrıca Zaha-Kerem A. varken Yunus sağda çok süre alamazdı. (Uzun süreli ağır sakatlık senaryoları hariç tabi)
- Davinson geldikten sonra Kaan da varken Emin çok süre alamazdı. (Yine uzun süreli ağır sakatlık senaryoları hariç tabi)
- Berkan belki biraz süre alabilirdi ama o da Avrupa listesine yazılamayacağı için çok gitmek istedi belli ki.

Başka yerli gönderdik mi?

Birazcık süre bulsa sırıtmayacak 2-3 tane gurbetçi falan alırsak söylendiği gibi, çok da sıkıntı yaşamayız bence. 6 numarada belki işte biraz. Kaan'ın 6 no olduğu denemelerden verim alamazsak özellikle.

Jalminha'da bizim muhabirlerden daha iyi duyumlarını zaten Ertan ve çevresinden alıyor kendisi paylaşıyor. Zaha'dan 3 gün önce Truva atı paylaşması, Tete'den önce aynısı yapıp sürece zarar vermemek için gayet mantıklı yollardan ilerliyor.

Bir tweet koyuyorsunuz foruma, 2dk sonra yok oluyor ortamdan, ille bu tweet için söylemiyorum (belki bu güvenilir bilindik bir hesabın tweet'dir ve beklenmedik şekilde silinmiştir) ama her ne idüğü belirsiz tweet'i hemen taşımayın foruma bence.
Sami Yen Haber atmıştı kısa ve öz güzel bir yazı yazmış niye kaldırdı bilmiyorum birliktelikle alakalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt