- 11 Aralık 2009
- 18.435
- 11.203
- 1.998
Öyle anlamamışsındır da geyik yapıyorsundur diye umuyorum?!..187 boyundaki adama takım boyunu kısaltacak diyolardı o gece
Toreyranın arkadaşı da kısadır heralde diye düşündüler galiba![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle anlamamışsındır da geyik yapıyorsundur diye umuyorum?!..187 boyundaki adama takım boyunu kısaltacak diyolardı o gece
Bir yerli 6 numara ve sağ bek bakıyorlar herhalde çıkan haberlere göre
187 boyundaki adama takım boyunu kısaltacak diyolardı o gece
Muhabirlere 1 hafta önce Vecino ismi düşmemişken ansızın yayında Vecino kim diye sorsak o da kim bilmiyoruz diyecek adamlar haber düştükten sonra gelip övgü dolu sözle söylemeye başladı.Kimsenin bölündüğü felan yoktu Halukgilin yayından sonra esas bu başladı
Kim bölmeye çalışıyor taraftarı ?
Transfere engel olmak için #Vecinoİstemiyoruz diyen taraftar doğru ismi getirince #SeniSeviyoruzErdenTimur diyen taraftarla aynı taraftar
Hakaret içeren tek bir hashtag gündem olmadı o gün
Bunlar attığı yalanların hesabını başkalarına yıkmaya çalışıyor
Emin olun ali nacinin (ki o da başka yalancı) transfer dönemi kapanmasına rağmen 'la la la la la la sizi duymuyorum ki' edasında hâlâ atmaya devam ettiği emoji dolu yalan twitler bile bunların yaptığı kadar antipatik gelmemişti

Muhabirler Vecino güzellemesi yapınca tepki onlara döndü.
32 yaşında adama 3.5 milyon Euro bonservis, 2.4 milyon maaşla 2+1 sözleşme yapılması hiçbir taraftara mantıklı gelmezken “ çok iyi harika transfer” dersen tepki görürsün.
Evet.Yaklaşık 30 senelik Galatasaraylıyım. Vecinhio'nun gelmesini ben de istemedim. Ben de mi satılmış oldum?
İsim değişikliğinden ceza almış en son herkese selamı vardı.Harry Motzingfield nerde
Yedikule zindanlarından Zeytinli aracılığıyla foruma selam yolladı bugünHarry Motzingfield nerde
Bu işin arkasında bence cenk ergün var