Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ramos yangını da var. o da haklıydı.Bizim taraftarın son 3 büyük yangını; Gedson, Rashica ve Vecino düşününce de hepsinde de haklılık payı var boşa yangın yapıldığını pek hatırlamıyorum.
Ramos için yangın yapıldığını hatırlamıyorum bende isteyen biriydim ama olmadı diye yangın yapılacak bir futbolcu deği fakat yukarıdaki 3 isimde de forum 10 saniyede 1 sayfa gidiyordu.ramos yangını da var. o da haklıydı.
Rashicada yangın yapılmadıBizim taraftarın son 3 büyük yangını; Gedson, Rashica ve Vecino hepsini düşününce de haklılık payı var boşa yangın yapıldığını pek hatırlamıyorum.

Baya yapıldı beşiktaş haberleri düştüğünde çoğunluk burnundan soluyordu 10 saniyede 1 sayfa ilerliyordu sonra maç var diye nöbet kapandı konusunda tonla sayfa var.Rashicada yangın yapılmadı![]()

yok yav tam tersi gelmesin diye yangın yapıldı. ben bile ceza aldım.Ramos için yangın yapıldığını hatırlamıyorum bende isteyen biriydim ama olmadı diye yangın yapılacak bir futbolcu deği fakat yukarıdaki 3 isimde de forum 10 saniyede 1 sayfa gidiyordu.
Büyük bir yangın değildi yav %34,8 , senin mesajlardı zatenBaya yapıldı beşiktaş haberleri düştüğünde çoğunluk burnundan soluyordu 10 saniyede 1 sayfa ilerliyordu sonra maç var diye nöbet kapandı konusunda tonla sayfa var.![]()

yok fatih terim transferiAnladığım kadarıyla Vecino Cenk Ergün'ün transferi. Yönetim önce kabul ediyor ve anlaşıyor ama daha sonrasında Erden Timur olaya el atıyor. Anladığım bu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu işin arkasında bence cenk ergün var
%80-20 yangın oranıydı.Büyük bir yangın değildi yav %34,8 , senin mesajlardı zaten![]()

Bunu dedikten 2 gün sonra gelmişti torreira.Arsenal Torreira için 15-20 m euro istiyor siz sanıyor musunuz ki öyle 6 m euro'ya bırakırlar taraftarın aklıyla oynamayı bırakın insanlara hayal satmayın...
Bizim taraftarın son 3 büyük yangını; Gedson, Rashica ve Vecino hepsini düşününce de haklılık payı var boşa yangın yapıldığını pek hatırlamıyorum.