Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.693
- 91.854
- 5.093
Günaydın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hea?Gedson bu ligin en iyi orta sahası
Bjz son yillarin en buyuk kazigini burak elmastan yedik
Ndombele umarsizina kadar dusmemiz bile bu olayla ilintili
Yaşlı başlı adamsın. Hâlâ kolpa yapıyorsun.Günaydın
Bu dış hüçler olmasa ben şuan elondan daha zengindim.
4-3-3 de Kerem de olur ama ziyechin defans katkısı var ziyechi orda hücuma yönelikse kullanabilirizOkan hocam daha fazla inat etmeden torreira-Demirbay-Ndombele ortasahasıyla 4-3-3e dönmeli. Mertensi 11de oynatmayı bırakmalı artık. Bu takım muazzam biçimde 4-3-3 pynar başka bir şey oynamaz
Yav bende diyorum ki vecino diye biriyle anlaşma falan olmadı yendi gazetecileri bilerek yemlediler Ali denen hıyarto ndomheleye girmesin diye bu gazetecilerde kullanılınca mabadı yandı hepsinin şimdi ondan kuduruyolar o gün sabaha kadar yazdım buraya geçen nöbeti alıp bakabilirsiniz baştan sonraya yem erden Timur böyle gereksiz adamları almaz diyeAnladığım kadarıyla Vecino Cenk Ergün'ün transferi. Yönetim önce kabul ediyor ve anlaşıyor ama daha sonrasında Erden Timur olaya el atıyor. Anladığım bu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaşlı başlı adamsın. Hâlâ kolpa yapıyorsun.
Geçen seneden beri diyorumSamiyen,cumhur önder arslan ve aysal'ın adamı alper mert bi arada bi ajans kursunlar.en iyisi bu olur
Onların GS'lı olduğuna emin miyiz renktaşHaluk haklı bu konuda erden timura küfürler gördüm , bücür vs diyen . Yazıklar olsun bazı taraftarlar saçmaladı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
renktaş onun da ağzının ayarı hiç yok. Bir çuval inciri hiç etme ihtimali çok yüksek.Geçen seneden beri diyorum
GS kulübü ve zenginlerinin desteklediği yeni bir medya kurulmalı
Başında da Fatih Altaylı olmalı
Geçen seneden beri diyorum
GS kulübü ve zenginlerinin desteklediği yeni bir medya kurulmalı
Başında da Fatih Altaylı olmalı
Evet ağzının ayarı yok haklısın Emrahrenktaş onun da ağzının ayarı hiç yok. Bir çuval inciri hiç etme ihtimali çok yüksek.
Haluk ve Gökhan beş para etmezler. Dün taraftara hesap soruyorlar hangi sıfatla?Evet ağzının ayarı yok haklısın Emrah
Ama bizde zaten biat eden bir basın topluluğu istemiyoruz
Bizim için önemli olan her duyduğunu sorgulayacak ve bize doğrusunu verecek olan bir basın
O yüzden her ne kadar kızsam da Haluk ve Gökhan bu anlamda değerli
Öyle Koç filan tanımıyorlar
Fatih Altaylı da bu kategoride olabilir
Bakambu bana göte tutmadı ayak zayıf adamın ya pozisyon buluyor ama bi türlü atamadıAyrıca renktaşımız...
![]()
Maalesef CL ön elemeleri sebebiyle yedek santrforda acele etmek durumunda kaldık. Keşke etmeseydik, zaten hiçbir turu Bakambu sayesinde geçmedik
Bu ülkede yıllardır spor basını fb tekelindedirneden böyle bir şey yapsınlar
Küme düstüklerinde de böyle aglayacak insRamos, gs sine gelemediği için ağlıyor
![]()