Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.399
- 21.452
- 2.663
günaydın beyler
iyi forumlar
iyi forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekibimizin en iyi transferi kimdir? Biraz da futbol konuşalım.
Ertemle görüştü. "Daha" gelmeyi dusunmuyom Ertem abi dedi. Posası çıkınca gelecekmiş.adam kendi ağzıyla söyledi ya - menajerimle görüşmüşler iki takımda (biz ve fenev) ama dortmund'da mutluyuz burda kalacağız diye - hangi kanalda telefon bağlantısına denk geldim hatırlamıyorum.
pahalı birde hatırladığım kadarıyla çok maaş istiyor.
hmm...şimdi daha vahim bir şey ortaya çıktı...Ertemle görüştü. "Daha" gelmeyi dusunmuyom Ertem abi dedi. Posası çıkınca gelecekmiş.
YouTube de falan denk gelmişsindir.hmm...şimdi daha vahim bir şey ortaya çıktı...
ben buna denk gelmiş isem - kendimi sorguluyorum - Ertem'e byeaz futbola falan nerden denk geldim acaba.
eyvah eyvah
Allahina kadar galatasarayliyim ister ye ister gargara yap.Napmış gedson bu zamana kadar da ligin en iyisi olmuş senin takımında torreira var Sergio var Kerem demirbay var yetmedi Ndombele var he pardon Sen Galatasaraylıysan
kaç papelKopenhag - Galatasaray macina bilet alabildim oh beee, GELIYORUZ
Bende sen ve senin gibilerin daha oynamadan sahaya bile cikmadan oluşan ilginc ndombele sevginize,hayranlığınıza ve umarsız oldugunu cumle alem bildigi halde bunu ve listemizin son sirasinda ki oyuncu oldugunu kabul etmeyişinize sokayim.Şevki kara karganın topcusunu överken Galatasaray topcusunu umursamaz diye gömmüş. Ndombele gedsona gömünce görecez bu gedsona Patrick viera muamelesi yapanları. Bu arada o gedson denen it o takımda süre alamazken umursamaz yaa dediğiniz adam aynı takımda ne kadar oynamış bakın.Sokayim gedson sevginize
1895 Danimarka kronu(7300 Lira civarinda). Grup paketi olarak satiyorlar. Yani Bayern ve united macida icinde.kaç papel
sag acik önermistim ama sol stoper de oynayabilir, hakan balta'yi andiriyor biraz... hizli da, boyu posu da yerinde... zamaninda ramos sagbekten stopere evrildi, kazimcan da yapabilir... abdülkerim de yasli zaten, onun yerini doldurabilirse 10 yil stoper aramayizSolbek mevki burası gayette iyi.Angelinho ile rötasyonlu oynayacaklar.Başka yolu yok.Zaha takıma adapte olduğunda Kazım'ın daha fazla süreler alacağına inanıyorum.Angelinho hücumda gerçekten iyi ama savunma kısmında Kazım'ında lütfen hakkını yemeyelim.Ve umalımki fazla süreler alsın.Yoksa seneye biryerlere kiralık gitmeyi canı gönülden ister.