Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.719
- 73.240
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral altyapıda bile stoperleri uyutup atkada boşa çıkıp kafayı yolluyormuş. Böyle aynı interdeyken milana golü var
Bu butun transferlerimiz icin gecerli aslinda, hangisi kafayi verip toparlarsa ligi sallama ihtimali varzaha ziyech vs. bilmem de ndombele form tutup kafayı verirse ligi harbiden donunda sallar... geçen sene napoliyi kvara'dan dolayı full izledim, florya efektine toparlayabilir gibi. aouar tousart dönemindeki performansın yarısına yaklaşsa bize yeter.
aynı icardide olduğu gibi ısrar edip üzerine düşmek gerek...
Oğlu derken spermlerinden bahsetmiyorlar değil mi burada.
20 yaşında ilk kurşunu atsa 17 yaşında oğlu olur oha.
hamit ne is yapiyor acaba... kisitlamalara hayir, kriterlere evet diyordu ama 1 halta yaradigi yok gibi
yabanci siniri kalksa, yerli iyi topcular büyük takimlarda yedekte cürümez... anadolu takimlarinda ilk 11 oynarlar bu sekilde lig kalitesi de artar
Yav bizde kaos olmayan 1 sezon göster. Bizim icin rutin olan olaylat bunlartürkiyenin bayerni olucaz dendi dendi alın yine işte kaos, 1-2 kötü sonuçta okan hoca giderse veya yarın öbür gün erden timur istifa ederse şaşırmam,bilgim yok ama daha önce bu filmi izlemiştik olayı var ya ondan bahsediyorum,burası türkiye burda öyle kolay kolay ambargo vb bayern olma falan pek mümkün değil bence
şimdi hentai ve ecchi de anime sayılıyor mu
20 mi.![]()
Linyker Melo - Oyuncu profili
Linyker Melo, 22, Brezilya ➤ Americano FC (RJ), 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 10 Tem 2003, , Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Bence elinden gelenin en iyisini yapar.Direkt boey arkası olmalı.Hadi ins.
Yabanci alamaz türk olarak Ayberk e salça olurlar o zaman kesinfb peres yerine stoper alacakmis