Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adsız.webp

Yerli rotasyonumuzun kötü olduğunu düşünenler bence yanlıyorlar. Kazım Kerem barış Demirbay Kaan Günay hatta Halil gayet yeterli bir yerli oyuncu havuzu. Ali turap da yetnekli bir genç. Rotasyonda oynamasını isterim. Akman kardeşler de süre alabilir.

Alt yapı oyuncularının biraz daha hırslı olmaları gerekir. Bu kadar yıldızın içerisinde bize forma süresi gelmez deyip savsaklamamalılar. Kerem zaha gelmesine rağmen direniyor. Formayı da alır. Ali turap da gayret etmeli...

zaha ziyech vs. bilmem de ndombele form tutup kafayı verirse ligi harbiden donunda sallar... geçen sene napoliyi kvara'dan dolayı full izledim, florya efektine toparlayabilir gibi. aouar tousart dönemindeki performansın yarısına yaklaşsa bize yeter.

aynı icardide olduğu gibi ısrar edip üzerine düşmek gerek...
Bu butun transferlerimiz icin gecerli aslinda, hangisi kafayi verip toparlarsa ligi sallama ihtimali var

hamit ne is yapiyor acaba... kisitlamalara hayir, kriterlere evet diyordu ama 1 halta yaradigi yok gibi

yabanci siniri kalksa, yerli iyi topcular büyük takimlarda yedekte cürümez... anadolu takimlarinda ilk 11 oynarlar bu sekilde lig kalitesi de artar

alakası bile yok

ben de böyle düşünüyordum ama böyle olmayacağını anladım

ülkemiz sağlıklı planlama yapılan yetiştirici bir ülke değil

herşeyi tüketiyoruz

kabul edelim ki bu kural olmasa kerem ve derdi yoktu mesela

türkiyenin bayerni olucaz dendi dendi alın yine işte kaos, 1-2 kötü sonuçta okan hoca giderse veya yarın öbür gün erden timur istifa ederse şaşırmam,bilgim yok ama daha önce bu filmi izlemiştik olayı var ya ondan bahsediyorum,burası türkiye burda öyle kolay kolay ambargo vb bayern olma falan pek mümkün değil bence
Yav bizde kaos olmayan 1 sezon göster. Bizim icin rutin olan olaylat bunlar

Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan veya Türkmenistan vatandaşı bir oyuncu bulamıyor muyuz rotasyon için? Özellikle Azerbaycan'ın devşirme vatandaş ettiği Brezilyalılar modaydı bir dönem. Ya da bu ülkelerde yatırım ile vatandaşlık söz konusu ise gelecek transfer dönemi için bir deneme yapabiliriz.

"Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu" diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt