Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.720
- 73.241
- 5.188
fb çok iyi bi büyük takım oyuncusu kazanabilirmiş, çok akıllı çok iyi transfermişAhahah ciddi misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb çok iyi bi büyük takım oyuncusu kazanabilirmiş, çok akıllı çok iyi transfermişAhahah ciddi misin
kimulan bartuğ transferini bile övüyor 8 puan veriyor ya. ya bi git işine![]()
karabüllük
Serdar Kelleci de şikecilerin bizden iyi kadro kurduğunu söyledi. Bizim taraf bolluktan memnun olmuyor.ulan uğur fblilere yaranacam diye girmediğin şekil kalmadı atmadığın takla kalmadı. kente 8.5 teteye 7 puan veriyor. ne yanar döner bir herifsin lan. tetenin potansiyeli belli kentin ki belli. kent şu anda tavanında bi oyuncu, tetenin 2 sene sonra nasıl bir şey olacağını kimse bilemez. iğrenç bir herif oldun çıktın, jklı fbli yalayayım kanalın abonesi artsın diye yapmadığın yalakalık kalmadı
serdar kellecinin görüşlerinin hiçbir önemi yok benim için. gitsin mohammed diagneyi izlesin oSerdar Kelleci de şikecilerin bizden iyi kadro kurduğunu söyledi. Bizim taraf bolluktan memnun olmuyor.
karabüllük
serdar kelleci ve ugur karakullukcu... güldürdü... gitsin fm oynayip oradan scouting yapsinalrSerdar Kelleci de şikecilerin bizden iyi kadro kurduğunu söyledi. Bizim taraf bolluktan memnun olmuyor.
Objektif olacağız diye şekilden şekile giren tipler. Bizim oyuncuları iki günde siliyorlar. 40 yaşındaki Tadic, 45 yaşında Zeko iyi transfer oluyor. Uğur hele, tek derdi etkileşim.serdar kelleci ve ugur karakullukcu... güldürdü... gitsin fm oynayip oradan scouting yapsinalr
serdar kellecinin görüşlerinin hiçbir önemi yok benim için. gitsin mohammed diagneyi izlesin o
bu neymiş yatopçu mu bu
bu neymiş yatopçu mu bu
istisnasiz her mevkide, yedek kulübesi dahil, fenerden iyiyiz, nasil daha iyi kadro kurmus oluyorlar...Objektif olacağız diye şekilden şekile giren tipler. Bizim oyuncuları iki günde siliyorlar. 40 yaşındaki Tadic, 45 yaşında Zeko iyi transfer oluyor. Uğur hele, tek derdi etkileşim.