- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Pendikspora giderYillik 1,8 milyon euro odeyebilirler mi? Yoksa kiralik gonderip maasinin bir kismini biz mi verecegiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pendikspora giderYillik 1,8 milyon euro odeyebilirler mi? Yoksa kiralik gonderip maasinin bir kismini biz mi verecegiz?
Oyuncu değil evet, futbolcu.Yok yok boey oyuncu degil
Erden beyin suçu yokmuş ya çok büyük tufaya geldiksimdi birsey diyecegim kizacaksiniz
hoca yine bir hareketsiz misyöyü ortasahaya cakacakmis
Zyechbence yenilerden ilk önce zaha takıma girecek sonra da ndombele hazır oldukça sergio'dan formayı alır.
tahminim en geç ziyech hazır olacak gibi. o da tam form tutana kadar ideal onbirimiz böyle olur:
muslerasonra yeri gelir kazo-angel değişikliği ile kontenjanda +1 açar, demirbay-sergio yaparız mesela. ya da kerem-tete yaparız. yeri gelir ndombele-kaan yaparsın yine +1 açarsın sonra istediğin gibi hamle yap. vs vs.
boey nelsson bardakçı angelinho
demirbay torriera ndombele
kerem icardi zaha
rakibe göre, oyuna göre, skora göre, sahaya göre bir çok hamle yapma fırsatımız olan bir kadromuz oldu.
örneğin süratli forveti olan bir anadolu deplasmanına mı gidiyorsun, nelsson-sanchez yaparsın. bir çok çeşit denenebilir ya vallahi manyak bir şey.
Futboldan ve futbolcudan anladığını düşünüyordum simanski ne kadar iyi de olsa zaha ile takas yapmak nedir ulanŞimanski zaha takası ister misin üstad
Kerem de kesilmemiş olur
Idmanı yayınlayın ula
Sarri ye bizi kurtardığı için teşekkürlerimi sunuyorum.simdi birsey diyecegim kizacaksiniz
hoca yine bir hareketsiz misyöyü ortasahaya cakacakmis
Ben kızınca yayınlamaya basladilar
Şimanski zaha takası ister misin üstad
Kerem de kesilmemiş olur