- 1 Ağustos 2009
- 47.066
- 49.380
- 4.878
Yılportu Yılportta yeneceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salih ozcan CL de oynamayacagini bildigi halde dortmun dan neden ayrilsin gelsin kafayi kirmis olmasi lazim15’ine kadar bir Salih Özcan sürprizi olsa ne güzel olur
abi 14-15 eylülde bekliyorum ben salihiSalih ozcan CL de oynamayacagini bildigi halde dortmun dan neden ayrilsin gelsin kafayi kirmis olmasi lazim
Geçen senenin sonlarından itibaren takımda bulduğu süre azaldı.Salih ozcan CL de oynamayacagini bildigi halde dortmun dan neden ayrilsin gelsin kafayi kirmis olmasi lazim
kebir ali de varEyüp aydini alip kapatalim.
Insallah kardesim dedigin gibi olurda cok zor transfer CL kozuda yok sadece TR liginde oynamak icin ikna ederse Erden Timur heykelini dikelimabi 14-15 eylülde bekliyorum ben salihi
gelirse ne olacak peki keramettin abi,senden alıntı yapamıyorum,kusura bakma.kendime 1 hafta katıksız hapis verdim bu konuda.
gelirse ne olacak peki keramettin abi,senden alıntı yapamıyorum,kusura bakma.kendime 1 hafta katıksız hapis verdim bu konuda.
kendisi dun benden alıntı yapınca,cevap verme durumu doğdu.gecen beni nöbettten tekme tokat kovdu.küsmüştük 1 hafta ama yine barıstık gibisine,anlamıyorum.cok fırtınalı bir abi-kardeşlik ilişkisi var.ne olacak böyle bilmiyoruzneden kendine bu kdr acımasız davranıyorsun sergenim
Derin Galatasaray çalışıyor.
bunca sene anlamadıysan ben ne yapabilirim,emre zeytinli taklidi mi yapayımOlm sen ne çeşit bir delisin
yerli fırsatı olursa alırız dedi erden timurInsallah kardesim dedigin gibi olurda cok zor transfer CL kozuda yok sadece TR liginde oynamak icin ikna ederse Erden Timur heykelini dikelim