- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Bu kebir ali chelseayi tercih ederse yuh olsun.ulan bütün u 17 Galatasaray takımını takip ediyorsun ayıp ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokhiç askerde dayak yedinmi reis?
Başar Önal kim loEyupte detaylar kalmış.basar onal ile anlasma tamam cimbomwebdi kaynak galiba.ayberk karapoya sözlü teklif var.zeki çelik kiralık olabilir.kebir alinin kararını bekliyoruz ayrica
Delikanlı değilsin!Beni niye sevmedin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kanat-forvetBaşar Önal kim lo
Delikanlı değilsin!
ne chelsisi yaaaa sokucam kebrne alisine olm ne va bu topçuda izledin die düşünüyorumBu kebir ali chelseayi tercih ederse yuh olsun.ulan bütün u 17 Galatasaray takımını takip ediyorsun ayıp ya
ne chelsisi yaaaa sokucam kebrne alisine olm ne va bu topçuda izledin die düşünüyorum
Cok yetenekli diyolar,ondan istiyorum.manyak istatistik yapti frankfurttane chelsisi yaaaa sokucam kebrne alisine olm ne va bu topçuda izledin die düşünüyorum
Zahayi devrede 8 m euroya evertona satar miydiniz
evet u17 de 1 sezon. baktın mı gollerine peki?Cok yetenekli diyolar,ondan istiyorum.manyak istatistik yapti frankfurtta
Yok hakkında yazılanlarda guzelevet u17 de 1 sezon. baktın mı gollerine peki?
paso karambol. profil bile açmadım.
u17 de stat yapıp menajerle haberle çıkarıp tüm yaz yatan sezon başladığında da yatmaya devam eden tipten ne bekliyorsun
kolpacıymışssın sen de